Mindenki diagnosztizálni akar!

Mi az első amit teszel amikor megijedsz valamilyen tünettől? Rögtön rácsatlakozol az internetre, és megkeresel minden hasonló történetet, fényképet, diagnózist, mivel azonnal tudni akarod, hogy mi a tüneted mögötti ok.

Ezzel az a baj, hogy sokszor csak valami kapaszkodót keresel hogy gyorsan letudhasd a problémát.

Holott minden probléma az egyensúlyból való kibillenésről szól és ha megelőzésként rendszeresen foglalkoznál a testi energiák egyszerű harmonizálásával, akkor a testnek nem lenne szüksége a betegségre, és nem akarna kibillenni.

A betegség a testnek egy arra irányuló törekvése, hogy az egyensúlyhiányt megszüntesse, de legalábbis megakadályozzon abban, hogy még nagyobb kárt tegyünk. Ez nem tűnik logikusnak, de ha belegondolsz, amikor valaki túlterheli magát, a tünetek mind megálljt parancsolnak.

Diagnosztizálni?

Diagnosztizálni az orvosnak van joga. És betegség esetén ott is kell kezdeni. De van egy másik, a diagnózist kiegészítő megközelítés, mégpedig az, hogy a tüneteket egy állapotként kezeljük. Míg a diagnózis egy „betegségkatalógus” véges számú lehetőségéből választ, az állapot megközelítése lehetőséget ad arra, hogy rugalmasabban, és pontosabban kezeljük a problémát.

Létezik egy módszer amit a buddhista szerzetesek pont Erre találtak ki. A kolostorban mindenki saját maga volt felelős a saját testi és lelki egyensúlyáért, és rendszeresen visszaállították az egyensúlyt energia pontok összekötésével.

Mi lenne ha nem csak diagnosztizálni akarnád a tüneteidet, hanem időközönként karbantartani, nemcsak szervizelni amikor szükséges, hanem megelőzésképpen egyensúlyba hozni.

Mi kell hozzá?

Nem kell hozzá más csak a két kezed és az a néhány pont, amit össze kell kötni a testeden, vagy egy hozzátartozód testén akinek segíteni akarsz. A módszer két nap alatt elsajátítható.

A gyors és hatékony módszer, amivel egyensúlyba hozhatod az érzelmeidet és a testedet: Éltető Áramlat, amelyet egy két napos tanfolyamon elsajátíthatsz.

A legközelebbi tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

A módszerről bővebben pedig itt.