Főhasogatás ellen gyors megoldás!

Vannak, akiket gyakran gyötör a főhasogatás, de mindenki találkozott már vele. Ilyenkor jól jönne valami gyors segítség. Ezzel csillapíthatod!

Ez egy egyszerű fogás, amit bármikor használhatsz, amikor fáj a fejed, vagy valami más. Érdemes pár percet rászánni, és a fájdalom enyhülni fog.

Főhasogatás ellen? Hogyan?

A testen találhatók pontok, amik szabályozzák a testben áramló energiákat. Amikor valamilyen betegség vagy fájdalom jelenik meg, akkor nemcsak az energia egyensúly borult fel, hanem ezek a pontok a test védelme érdekében “le is kapcsolódnak”, mint egy biztosíték. Mi ezeknek a pontoknak, és így a test energetikai egyensúlyának a helyreállításával segíthetünk.

Az egyik pont a láb belső oldalán, a vájatban található, körülbelül középtájt a bokacsont és a sarok széle közt. A másik pont a láb külső részén található, félúton a sarkcsont és a bokacsont között.

Röviden: belül és kívül, a bokacsont alatt. A bal kezed mutatóujját helyezd a jobb lábad külső pontjára, a hüvelykujjat pedig a belső pontra. Így tulajdonképpen átfogod egy kézzel az egyik lábad két pontját egyszerre. A jobb kezeddel pedig fogd meg a jobb lábad nagylábujját úgy, hogy annak az alsó felét érintsd.

Tartsd így lazán, nem kell nyomni, csak tartani, érinteni. Egy pár perc múlva el kezdenek pulzálni a pontok. Az is lehet, hogy amint megérinted, erősen pulzálni kezd, ilyenkor egészen addig kell tartani, amíg a pulzálás le nem csillapodik.

A másik lábadon ismételd meg ennek a fordítottját (tükörképét).

Többet szeretnél tudni?

Mi lenne, ha ismernél egy módszert, ami nemcsak a segít a testi és lelki problémák megoldásában, hanem akár megelőzésképpen is használható?

Nem kell hozzá más csak a két kezed és az a néhány pont, amit össze kell kötni a testeden, vagy egy hozzátartozód testén akinek segíteni akarsz. A módszer két nap alatt elsajátítható.

A gyors és hatékony módszer, amivel egyensúlyba hozhatod az érzelmeidet és a testedet: Éltető Áramlat, amelyet egy két napos tanfolyamon elsajátíthatsz.

A legközelebbi tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

A módszerről bővebben pedig itt.