Milyen íz az, amit kívánsz? Lehet, hogy oda kellene figyelned? Nézd meg, hogy mit üzen a tested!

Minden kívánság, amikor nagyon gyakran egy bizonyos ízre vágyunk, figyelmeztetés a testünktől, hogy valami nincs rendben.

Mondják, hogy a test tudja, hogy mire van szüksége, de ez csak addig érvényes, amíg az egyensúlyban van. Amikor kibillen, legtöbbször azt kívánja, amit nem kellene ennie. De ne szaladjunk ennyire előre.

Kis odafigyeléssel észre lehet venni, ha valaki napi fél kiló savanyúságot eszik meg, vagy képtelen enni, ha az hiányzik. Vagy azt, ha valaki folyamatosan édességre vágyik. Csillapíthatatlanul.

Savanyú íz – düh, harag

Van, aki folyamatosan kívánja a savanyúságot, ez legtöbbször elfojtott haragra utal. Magyul nem passzol ide, de német nyelven amikor valaki haragszik, az „sauer”, azaz savanyú. Volt, aki olyan szinten kívánta a savanyút, hogy egy nagy fazék gulyásba beleöntött egy egész üveg ecetet. Neki ízlett, viszont senki más nem tudott enni belőle, annyira savanyú lett. Ide tartozik még mindenfajta merevség, szellemi vagy akár fizikai szinten is.

Édes íz – együttérzés, aggodalom; szeretethiány

Az aggodalom negatív érzelem, annak ellenére, hogy vannak, akik összekeverik a gondoskodással, vagy a tervezéssel. Az aggodalom nem old meg semmit, csak rosszul érezzük magunkat tőle. Ehhez az ízhez tartozik az együttérzés (szeretet) témaköre, ami nemcsak mások felé fontos, hanem saját magunk felé is. Mennyire vagy megértő, elnéző akár magaddal szemben?

Keserű íz – vidámság, nevetés; úgy tenni, mintha

Amikor ez az egyensúlyhiány érhető tetten, akkor vagy az életöröm, a tűz hiányzik, annak ellenére, hogy kifelé esetleg az ellenkezője látszik. Vagy a másik kibillenés: amikor túl sok a tűz, ami mindent felemészt.

Sós íz – félelem, szorongás

Azok, akik mindent jól megsóznak, legtöbbször olyan rejtett félelmeket hordoznak magukban, amikkel nem tudnak mit kezdeni. Sokszor nem is tudnak róla, hiszen megmagyarázható minden azzal, hogy „de hiszen a világban jobb vigyázni” és azzal, hogy bizonytalan világban élünk.

Csípős íz – bánat, szomorúság

Olyan szomorúságra, megbántottságra hívja fel a figyelmet a csípős íz folyamatos kívánása, amit igazából nem dolgoztunk fel, csak napirendre tértünk fölötte, megpróbáltuk elfelejteni.

Azért érdemes még odafigyelni az ilyen íz szokásokra, mert ha túl sokat fogyasztasz valamiből, az akár ártalmas is lehet, gondolj csak a cukorra, vagy a sóra.

Na jó, de mit tehetsz az egyensúlyért?

Az, hogy bizonyos ízeket kívánsz, a testedtől egy jelzés, ami magában hordozza az egyensúly helyrehozásának a lehetőségét. Van egy módszer, az Éltető Áramlat, ami lehetővé teszi, hogy ezeket a rejtett érzelmeket feldolgozzuk, minden dráma és hosszas munka nélkül. Mivel ezeknek az érzelmeknek a lenyomata a testben található (nem véletlenül érzünk minden érzelmet a testünkben), így a test kezelésével is elengedhetjük őket. Az Éltető Áramlat segítségével, a test meghatározott pontjainak az érintésével, akár TV nézés közben is feloldhatod a problémát, és a változás akár perceken belül is érezhető.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

A kétnapos tanfolyam időpontja Szegeden:
2017. augusztus 12-13-án 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Új Lemúria sorsfordító műhely, Szeged, Tavasz u. 19

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2017. szeptember 16-17-én 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 kukac gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018