Így oldhatod fel a problémák lelki okait könnyedén!

Biztos, hogy hallottad már azt, hogy a betegségeknek, problémáknak van lelki oka. De hogyan oldhatod fel ezeket? Egyszerű!

problémákA tested azokat az érzelmeket, amikkel nem tudsz békét kötni, elraktározza. De egy idő után, amikor ezek elérnek egy szintet, a test jelez, hogy elég. Tünetek formájában. Lehet ez valamilyen érzelem, egy szituáció rossz értelmezése, vagy folyamatos stressz, amiből a problémák elindulnak.

Sok módszer van, ami a tünetekkel foglalkozik, de csak kevés, amelyik a betegség mögöttes okát is megszünteti. Utóbbi igaz az Éltető Áramlat módszerére, ami azért igazán hatékony, mert a használat közben is érzékelhető a változás nem csak fizikai szinten, de hangulatban és a gondolatok terén is.

Az Éltető Áramlat használatával nemcsak a tünetek csökkennek, hanem a testben eltárolt összes hozzá kapcsolódó érzelem és energia feldolgozásra kerül. Tehát ha például egy veseproblémára áramoltatunk, amihez a félelem kapcsolódik, akkor a testben eltárolt összes félelmet tudjuk oldani gyengéden, tehát anélkül, hogy bármit is át kellene élni belőle.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2017. szeptember 16-17-én 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 kukac gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018