Milyen ember vagy? Szerinted mások mit gondolnak rólad?

Mindannyian szeretnénk, mások csak jót gondolnának rólunk. Mitől függ a siker?

emberMindenkinek joga van rólunk azt gondolni, amit akar, de rajtunk is múlik, hogy kire milyen benyomást teszünk. Ha valaki folyamatosan stresszes, hiába próbálja nyugodt, kiegyensúlyozott ember benyomását kelteni.

Pozitív gondolkodással lehet próbálkozni, de önmagában nem elég hatékony. A feszültség nem a fejedben van, hanem az idegrendszeredben. Ezért van az, hogy nem tudsz gondolatoktól, érzésektől úgy megszabadulni, hogy csak úgy eldöntöd.

Az érzéseid és emiatt a gondolataid is a testedhez tartoznak, ezért ha gondolattal próbálod felülírni azt, amit érzel, amit kisugárzol más emberek felé, csak még több feszültség lehet az eredménye.

emberEmber vagy, és éppen ezért van szükség arra, hogy a testeddel foglalkozz a feszültség vagy más érzelmek elengedéséhez. Ember vagy, és ezért normális, hogy azt érzed, amit érzel, csak akkor van gond, ha ezekhez az érzésekhez ragaszkodsz, ha ezeket eltárolod – például mert úgy érzed, hogy igazad van.

Az Éltető Áramlat segítségével nem csak egy bizonyos szituációban oldhatod fel azt, amit érzel, hanem elengedheted az összes negatív érzelmet, feszültséget, ami a testedben eltárolódott. Legyen az félelem, harag, vagy frusztráció, megszabadulhatsz mindtől és tiszta lappal élheted az életed.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2017. szeptember 16-17-én 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 kukac gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018