Hogyan tudsz segíteni a családtagjaidon vagy másokon?

Ha egy szeretted a kórházba kerül, hogyan segítheted a javulást? Bármit megadnál, hogy jobban érezze magát, de hogyan lehet ilyenkor segíteni?

segíteniAz egyik tanítványom azzal keresett fel, hogy az édesapja kórházba került és hogy milyen Éltető Áramlat fogást tudok ajánlani neki, amit ilyen helyzetben alkalmazhat. Ilyenkor minden segítség jól jön, és mivel az Éltető Áramlat mindig kiegyenlít, ezért csak pozitívan hat. Kritikus helyzetekben pedig kifejezetten sokat segíthet.

A helyzetet nehezítette, hogy a kórházban rövid a látogatási idő, másrészt a beteg nem mozgatható, illetve vannak olyan pontok, amik így nem elérhetők. Az Éltető Áramlat ilyen szempontból rugalmas, hiszen ha valamiért nem érünk el egy pontot, akkor van helyette másik lehetőség is. Ezért leírtam neki, hogy milyen pontokat használhat, anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna.

Ilyen helyzetben akkor is, ha esetleg csak kicsit tudunk hozzájárulni a javuláshoz, minden kicsi sokat jelenthet. Miután egy ideig áramoltatta az Apukáján ezeket a pontokat, ezt a visszajelzést írta:

“HÁLA! Apát elengedték az intenzívről – az életmentő műtét, 11 nap mélyaltatás és 30 nap ottlét után – a neurológiára. Tegnap már maga ette a szilárd ételt és fel is állították pár másodpercre. FANTASZTIKUS!!! Nagyon köszönom a sok segitseget!!”

Bármilyen kezelés mellett használható – mivel kiegyenlít – pozitív hatással van a kezelésre, és kifejezetten jótékony a mellékhatások ellen. Nem az orvosi kezelések kiváltására való, hanem annak a kiegészítésére.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2017. szeptember 16-17-én 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 kukac gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018