Mi az abszolút nagyképűség?

“Mi az abszolút nagyképűség? – Amikor egy giliszta azt mondja, hogy horgászni megy.”

Mások mit gondolnak rólad? És ez hogyan érint? Szeretnéd, hogy másmilyennek lássanak az emberek? Lehet ezen javítani? Abszolút igen!

Kellemes társaság, vagy nagyképű, esetleg fárasztó – ezek mind a testben eltárolt problémák alapján működnek. Nem, nem csak a gondolatid határozzák meg, hogy hogyan működsz. Van az a pillanat, amikor hiába próbálsz jó fej lenni, a testben elindul valami és nem tudsz uralkodni rajta. Ha nem is fejezed ki magad, akkor is tönkreteheti az érzés a helyzetet.

Amikor zajlik az élet, és történik valami, az eltárolódik a testben, de nem csak olyan módon, ahogy azt biológia órán tanultuk, hanem az éppen átélt érzelemnek megfelelően valahol a testben egy „biztosíték” lekapcsol. Minél intenzívebb az érzelem, annál nagyobb a későbbi hatása. Még az is erősítheti a hatást, amikor próbálsz az érzéstől megszabadulni, ezért belső monológot, sőt belső boksz meccset vívsz azzal, aki megsértett.

Ezek az érzések, energiák a testben eltárolódnak, és bár vannak iskolák, amelyek azt is megmondják, hogy milyen érzéshez milyen szerv társul, igazából túl sokat nem tudsz kezdeni ezzel az információval, mert nem nagyon tudsz hatni ezekre az érzelmekre.

Ha például mozogsz, hatással lehet arra, hogy hogyan működsz együtt másokkal, de ez főképpen azért történik, mert a mozgás (pl. jóga) segít beindítani a testben az áramlást, így segít egy egyensúlyi állapot kialakításában. De ez csak akkor működik, ha nincs túlterhelés, és lehetőleg örömet okoz, amit csinálsz.

Vagy van még egy lehetőség: mégpedig az, hogy miután tudod, hogy mit szeretnél magadban, hogy másképp működjön, annak megfelelően tudod az energiát áramoltatni a testedben. Amikor áramoltatást végzel, az oldja a testből azokat a blokkokat, berögzüléseket, és beragadt érzéseket, amik meghatározzák, hogy hogyan reagálsz a világra.

Ha megszabadulsz ezektől a berögzült energiáktól, eljutsz abba az állapotba, amikor szabadon választhatsz, hogy hogyan reagálsz egy helyzetre, és nem egy zsigeri reakció fogja meghatározni, hogy mit teszel, azaz téged.

A gyors és hatékony módszer, amivel egyensúlyba hozhatod a tested energetikáját:
Éltető Áramlat, amelyet egy két napos tanfolyamon elsajátíthatsz.

A legközelebbi tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

A módszerről bővebben pedig itt.