bevált

Dinnyére sört? Bevált?

Biztos te is érezted már, hogy sok mindent kipróbáltál és elvette a kedvedet, hogy próbálkoztál, de nem érezted úgy, hogy bevált?

Volt hogy megkérdeztem egy ügyfelemet, hogy mikor próbálkozott utoljára rendezni azt a problémáját, amivel felkeresett. Kiderült, hogy több évvel ezelőtt próbált ki valamilyen technikát.

Ezt azért ne nevezzük próbálkozásnak, legalábbis nem a kitartást mutatja a probléma megoldásban.
Minél több idő maradt ki, annál kevésbé érezhető, hogy valaki rendbe akarja tenni az életét. Ezzel párhuzamosan, minél több ideig nem volt foglalkozva a problémával, annál több idő és kitartás szükséges a megoldáshoz.

„Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld” – Yoda mester

Azért mert az egyik módszer nem válik be, nem jelenti azt, hogy nincs másik, amit érdemes lenne kipróbálni. Én magam időnként más módszert is használok a munkám során, mert előfordul, hogy akinek a problémáján dolgozunk, valamilyen más módszert, vagy energiát igényel.

Amit én használok, azt a buddhista szerzetesek használták a problémáik megoldására, és végre hozzáférhető a tapasztalat alapján összetett valaha leghasznosabb információ.

Én is azt tudom szívesen tovább adni, ami nekem bevált!

Az Éltető Áramlat módszerét sok éve tanítom. Az idén még egy alkalommal megtanulhatod tőlem ezt a módszert, adhatsz magadnak egy esélyt még az idén valami új dolog kipróbálására!

Csak a problémáidból veszíthetsz!

Ha megkeresel, megtanítalak azokra az önkezelő technikákra, amelyekkel felpörgetheted az életed. Ha hajlandó vagy több időt is rászánni, akkor egy két napos tanfolyamon megtanulhatod az egész szervezetet egészségesen működtetni. Vagy szeretteid, családtagjaid problémáiba besegíteni.

Az idén még egy éltető áramlat tanfolyamot tartok:
2019 november 9-10-én.

A tanfolyam részleteiről itt olvashatsz.

A módszerről bővebben pedig itt.

Hogy miért „Dinnyére sört?”

A címben egy régi skót vicc csattanója olvasható. Ide annyiban kapcsolódik, hogy ha megtanultunk vagy kipróbálunk egy módszert, ne akarjuk a munkát vele megspórolni. Ne jussunk arra a következtetésre, hogy nem működik, ha csak röviden próbáltuk. Vagy pláne ne vonjunk le minden alternatív módszerrel kapcsolatban következtetést összességében.