Legyűr a fáradtság?

Hiába alszod ki magad, mégis azt érzed, hogy kevés az energiád? Ha a fáradtság folyamatosan legyűr, az komolyabb problémákra is felhívhatja a figyelmet.

fáradtságAz emberi testnek van egy olyan része miszerint a fizikai és látható részen túl egy szemmel nem látható de mérhető energia áramlás. A távolkeleten azt mondjak erre hogy az a mindent működtető életenergia.

Abban mindenképpen igazuk van, hogy ha ezek az energiák nem működnek, nem áramlanak, akkor a test fizikai részében, a szervekben is problémák jelennek meg. Az Éltető Áramlat megközelítése szerint nem az a fontos, hogy hol van sok és hol van kevés energia, hanem az, hogy mennyire áramlik az.

Az Éltető Áramlat szerint ez az energia a lépnél, mint szervnél jelenik meg a testben. Ami nem véletlen, hiszen a lép és a hasnyálmirigy egy csoportba tartozik, és felel a fizikai energia ellátásért is. Ha ezekkel probléma van, annak lehet a tünete a fáradtság, ahogy az tapasztalható például a cukorbetegség egyes eseteiben.

Sokféle oka lehet, de a krónikus fáradtság esetén mindenképpen orvos kell, hogy lássa a fizikai szemszögből. Bármilyen kezelés történik is, áramoltatással azt segíteni lehet, az esetleges mellékhatások esetén pedig azokat csökkenteni.

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.