A belső biztonság a kezeidben van!

Önbizalmat, stabilitást és biztonság érzetet ad, ha az ember tudatában van annak, hogy képes megoldani a nehézségeket.

biztonságTudat alatt fel vagyunk készülve arra, hogy bármikor történhet valami, ami kibillent a hétköznapokból. Különösen nagy szorongást kelt például a fájdalomtól való félelem.

Az Éltető Áramlat módszer megtanulásának a legnagyobb eredménye, hogy képes az ember azonnali segítséget nyújtani saját magának vagy másnak. Buddhista szerzetesek nem véletlenül fejlesztették ki maguknak a módszer alapjait, hiszen az életük célja a külső-belső egyensúly megtalálása.

A fizikai fájdalom billent ki a legkönnyebben az egyensúlyból. Viszont ugyanilyen könnyen helyre is állítható, ha tudjuk hogy a test mely blokkjait hogyan lehet érintéssel helyreállítani.

Ha te is szeretned elérni ezt a belső stabilitás érzést, akkor az idén még megtanulhatod a módszert.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. A testen található 26 pont meghatározott sorrendű érintésével hat. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét, a biztonság érzését és az elégedettséget.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2017. november 25-26-án 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 (kukac) gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018