Keresed a párod?

Próbálsz új trükköket tanulni? Próbálod megtanulni, hogy hogyan mutathatnád magad valaki jobbnak? Még így is szorongsz, hogy megfelelsz-e? Ki lesz a párod?

engagement-1718244_640Az internet tele van jobbnál jobb tanácsokkal azzal kapcsolatban, hogy hogyan találhatod és szerezheted meg a leendő párod. De legtöbbször csak külsőségeket mutatnak, amit leutánozva több-kevesebb sikert érhetsz el, ami aztán lehet, hogy nem is tartós.

Mi lenne, ha magadat adnád? A párkapcsolat ha kialakul, a legtöbb probléma abból adódik, hogy a felek egyszerűen nem kompatibilisek egymással. Szokták mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de aki ez alapján választott, tudhatja, hogy az lehet maga a pokol. Képzelj el egy párt, akiknél nincs közös pont, közös érdeklődési terület. Kifelé lehet, hogy ideálisnak tűnnek, de ezekből alakulnak ki azok a kapcsolatok, amiben egyik, de lehet, hogy mindkét fél úgy érzi, megfullad.

Az, hogy „légy önmagad”, elcsépelt közhelynek tűnhet és az is, ameddig nem figyeljük meg a valódi értelmét. Az, hogy önmagad vagy, nem azt jelenti, hogy megfelelsz a nevednek és a tanult normáknak, hanem azt, hogy tudod, hogy ELÉG JÓ VAGY – úgy, ahogy vagy. Erőlködés és feszengés nélkül. Az, aki az ideális párod, úgy fogad el, ahogy vagy, azért, mert olyan vagy, amilyen.

Minden félelem, gátlás és ellenállás, ami megakadályozza, hogy megtaláld a párod, egy tanult minta. Ezek a minták érzelmeken alapulnak, amiket el lehet engedni. Nem lenne jó úgy ismerkedni, hogy idegesség helyett örömmel vállalhatnád magad?

Ahhoz, hogy örömtelin és tényleg feszültségmentesen önmagad lehess, ajánlom figyelmedbe az Elengedés Módszertana tanfolyamot, ahol megmutatom, hogyan engedhetsz el minden hülyeséget, amit magadról hittél, pedig nem te vagy:

http://www.tobbminttudat.hu/tanfolyam/elengedes-modszertana-tanfolyam-2/