26 pont, ami megváltoztatta az életemet.

Egy tanítványom így jelzett vissza, hogy megváltoztatta az életét, amióta az Éltető Áramlatot használja a mindennapokban.

megváltoztatta

“Állandóan túlpörögtem, szerintem mindenki hülye volt körülöttem. Már nem volt egy kapcsolatom se, ami ne egy hajszálon függött volna. A munkámra sem tudtam odafigyelni és a mozgáshoz sem volt türelmem. Állandó stresszben voltam, már emésztési és más problémáim is voltak, ami már a bőrömön is meglátszott.

Minden nap áramoltattam, végülis tv-zés közben is magamon hagyhatom a kezem. Egyre jobb lett a hangulatomés teljesen rendeződött minden a hasamban. Újra van kedvem sportolni, többet törődök a testemmel. A napjaim nyugisabbak és nem tud senki felidegesíteni. Idő kellett a mostani állapothoz, de minden alkalommal érzem, hogy valami jó történik. Ez a 26 pont megváltoztatta az életem! Köszönöm!”

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. A testen található 26 pont meghatározott sorrendű érintésével hat. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2017. szeptember 16-17-én 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 kukac gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018