Hogyan szabadulhatsz meg a mérgektől?

Amikor nem érezzük magunkat energikusnak, vagy még rosszabb, allergiás reakciók és más mérgezéses tünetek nehezítik meg az életünket, belekezdhetünk egy méregtelenítő kúrába, hogy megszabaduljunk a mérgektől.

mérgektőlAzt viszont sokan nem tudják, hogy ez önmagában akár veszélyes is lehet, mert a kúra jellegétől függően egyrészt kiszabadulnak, a véráramba kerülnek az elraktározott mérgek, másrészről a szervezetet komolyan megterhelheti egy ilyen kúra.

Ezért jó, hogy a testünknek megvan a maga intelligenciája. Amikor egészségesen működik a test, egységként, egészként, akkor automatikusan működik a szűrés, ha nem tesszük ki magunkat nagy terhelésnek, a méreganyagok maguktól távoznak.

Van viszont olyan helyzet, amikor a környezetünk vagy az életmód miatt nagyobb mennyiségű méreganyag halmozódik fel (ez érzelmi értelemben is érthető), hogy a test nem tud vele mit tenni, mint valahogy elraktározza kevésbé ártalmas formában. De attól még ott van és lassan de biztosan problémát okoz.

Erre is van megoldás, mégpedig az, hogy a túlterhelt és emiatt nem elégségesen működő energia-rendszert helyreállítjuk, a méregtelenítés folyamatát engedjük elindulni, majd a működését támogatjuk, hogy a folyamat fennmaradjon, amíg szükséges.

sun-1054779_640Nem csak amolyan tavaszi nagytakarításként, hanem allergénektől, mérgektől, nehézfémektől, vagy akár radioaktív anyagoktól való megszabadulásról lesz szó.

Az Éltető Áramlatban használt áramoltatáskor nem energiát adunk, hanem a test lekapcsolt áramköreit állítjuk helyre, hogy újra működjön, újra képes legyen kiszűrni a nem a testbe való anyagokat. Gyengéd módszer, mert a javulást nem kell „megszenvedni”. A lerakódott mérgek olyan tempóban és módon távoznak, ami nem okoz problémát.

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan szabadulhatsz meg a felhalmozódott mérgektől, és hogyan segíthetsz a körülötted élőknek, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam-2/