Hogyan hozhatod ki magadból a legjobbat?

Hogyan tudnál optimálisan működni? Hogyan hozhatod ki magadból a legjobbat?

person-984124_640Mindannyian adottságokkal születünk, mindenki jó valamiben. Bár azt tanultuk, hogy mindenki egyforma és egyforma kihívásoknak kell megfelelnünk, ez eléggé távol áll a valóságtól.

Mégis, mivel lehetne ezen változtatni?
Azzal, hogy energetikailag rendbe rakjuk magunkat. Erre az egyik lehetőség az Éltető Áramlat, ami egy egyszerű és gyengéd módszer arra, hogy a testünkben elakadt energiákat újra áramlásra bírjuk. Ez nem energia átadás, hanem inkább egy csap kinyitásához hasonlít, ahol egy kis mozdulattal nagy energiák mozdulnak meg.

A cél az egyensúly, a harmónia. Az, hogy optimálisan működjünk. Ha régóta fennálló elakadások vannak, akkor néhány alkalom után is határozottan érzékelhető változás, ami legtöbbször meg is marad. Ezt a módszert be is lehet építeni a hétköznapokba, ami

Több olyan esettel találkoztam, amikor azzal, hogy rendeződött valamennyit az energiaáramlás a testen belül, változtak meg alvási szokások, érzelmek, gondolatok, elengedési képesség, kreativitás, fizikai terhelhetőség, látásmód, csak hogy néhányat említsek.

Az adottságaid szerint kezdesz el működni, ha áramoltatod magad.

Mit jelent ez?
Visszatér az erőd a terhelhetőségednek megfelelően
Fizikai rugalmasság, ami az ízületeket is pozitívan érinti
Jobb elalvás – átalvás
Szellemi teljesítmény
Tiszta fej
Fizikai és szellemi rugalmasság
Érzelmi egyensúly
Azok a dolgok, amiken rágódtál már nem fontosak
A saját életedet éled
Kreativitás
Jobb problémamegoldás
Jobb emésztés
És még sorolhatnám…

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan működhetsz optimálisan, és hogyan segíthetsz a körülötted élőknek, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam-2/