Hogyan kapcsold az agyad a legmagasabb fokozatba?

Problémamegoldás és intelligenciafejlesztés – gyorsan. Az agyad a kulcs.

Egy ügyfelem azzal keresett meg, hogy el van akadva az életében, teljes a káosz. Egy rövid beszélgetés után elvégeztünk egy gyakorlatot, amit azóta is használ, mint utóbb elmesélte. A gyakorlat egyszerű volt, az agyféltekék közti kommunikációt kellett helyreállítani.

Később arról számolt be, hogy a káosz megszűnt, mert jobban átlátta az életét, a környezetét, több információja volt a körülötte lévő világról, ezért jobban értette is, hogy mi történik vele. Azt mesélte, hogy azelőtt mintha csak egy szeletét látta volna a világnak, de a gyakorlat óta mintha kinyílt volna előtte a világ.

Azelőtt órákat töltött azzal, hogy megtaláljon tárgyakat – slusszkulcsot, telefont – amik nélkül számára megállt volna az élet. A gyakorlat használata óta egyszerűen emlékszik, beugrik minden, hogy mit hol talál, de még olyanok is, amelyek már évek óta feledésbe merültek.

Az életét is képes volt rendbe tenni, hiszen már jobban átlátta, hogy mi történik vele. Azelőtt mintha csőlátása lett volna, ezért is nem találta a helyét. Amióta szélesebb a látóköre, tisztába került azzal, hogy mi az, ami a legtöbb örömöt okozza az életében. Egyszerre értelmet kapott minden.

Az agyad nem 100%-ig használod ki, de ezen könnyű változtatni.

Sokszor azért nem használjuk az agyunkat a lehetőségeknek megfelelően, mert rosszul tanultuk meg használni. Az agyféltekék közül jellemzően a bal agyféltekét használjuk, miközben a jobb agyfélteke lehetőségei nem tudnak kibontakozni. Ezen túl a kapcsolat a két agyfélteke közt a legtöbbször le lett építve.

Volt a történelemben néhány zseni, akik pontosan tudták ezt. Ilyen volt Einstein és Tesla is. A gondolatkísérleteiket a fejükben, képek formájában végezték el, az intuíció segítségével. Ezen túl kapcsolódtak olyan morfikus mezőkhöz, amelyek túlmutattak egyetlen ember tudásán, sokkal több információhoz jutva és sokkal nagyobb rálátást biztosítva, mint egyébként.

Mindkét agyféltekéjüket kihasználták és ami még fontosabb, hogy mind a két félteke együtt dolgozott. Mit tehetsz, hogy a te agyad is hasonlóképpen működjön?

A Tudat Alkímiája egy olyan módszer, látásmód, amely visszaállítja az eredeti állapotot, amelyben száz százalékosan kihasználhatod az agyad képességeit, a problémákat játszi könnyedséggel oldhatod meg és a világ úgy nyílhat ki előtted, ahogy az sose gondoltad volna.

A módszerről bővebben olvashatsz itt:
http://www.tobbminttudat.hu/a-tudat-alkimiaja/

A következő kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2018. április 14-15-én 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni vagy érdeklődni telefonon, vagy e-mailben tudsz:
Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 (kukac) gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018