Te mit csináltál volna a helyemben?

Olyan helyen élek, ahol a házunk körüli szabad területen sok vadon élő állat van, akiket időnként kilőnek. Jómagam védem az állatokat, mivel mindegyikük egy-egy élet. Mit tehettem volna?

Legutóbb olyan nagy felvonulást rendeztek a vadászok, hogy féltettem a saját állatainkat. Amit műveltek, arra semmilyen magyarázat nem volt. Tehetetlennek éreztem magam. Attól tartottam hogy a sok lövöldözés közben elpusztulhatnak még a kutyáink is.

Elő kellett hát vennem a varázstudományomat, és összeomlasztottam azt a mintát, amelyben a vadászok kilövik a körülöttük lévő állatokat. A Tudat Alkímiája olyan módszer, amely képes azonnal megváltoztatni a dolgokat. Láss csodát – a vadászok fogták magukat bemásztak a teherautóba és egy percen belül eltűntek a lakóhelyünkről. Mintha tudták volna, hogy mi a dolguk.

A hétköznapjaink tele vannak olyan helyzetekkel amelyek ismert minták alapján működnek. Milyen érzés lenne, ha te is meg tudnád változtatni ezeket a mintákat, amelyek által megváltoztathatod az életedet.

Két nap alatt új szemléletmódot és új technikát tanulhatsz, amellyel átírhatsz dolgokat az életedben.

Időpont: 2018. április 14-15-én 10:00 – 17:00 óráig
Helyszín: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

A tanfolyamra még tudsz jelentkezni írásban:
e-mailben: nemethmiklos77 kukac gmail.com