Hogyan függ a depresszió az adottságoktól?

Van, hogy amit depressziónak kezelsz, az igazából egy depresszív állapot. Ami ellen tehetsz.

depresszióNem egy alkalommal tapasztaltam, hogy amikor valaki felkeresett depresszióval, kiderült, hogy az volt a probléma alapja, hogy nem az adottságainak megfelelő életet élte (a kronobiológiai adottságokról van szó).

Néha előfordul, hogy valakinek magasabb a terhelhetősége fizikai, érzelmi szinten, mégis valahogy egy áldozatszerepbe keveredik. Látom, hogy képes bármit elérni, amit akar, mégis egy szegény-ént mutat kifelé. Ezek az esetek legtöbbször ilyenek voltak.

Van egy adottság-készletünk születésünkkor. Amikor ennek megfelelően éljük az életünket, akkor vagyunk rendben. Amikor viszont valamilyen beidegződésből, vagy hatás folyamán másféleképpen kezdünk élni, akkor jelennek meg a problémák.

Itt arra gondolok, hogy van, akinek olyan az adottsága, hogy mindig megmondja, mit gondol. Egyszerűen szókimondó, nagy hangú. Akkor is, ha az kellemetlen helyzeteket okoz néha. Aki ezekkel az adottságokkal rendelkezik, az ha ezt éli, akkor egészséges. Viszont amint elkezdi ezt visszafojtani, előbb-utóbb beteg lesz.

Fontos tudnunk a Kronobiológia szerinti képletünket, mert az olyan, mintha kapnánk egy használati útmutatót saját magunkhoz, nekem is szó szerint az életemet mentette meg, mert nem az adottságaim szerint éltem.

Konkrétan azzal kellett szembesülnöm, hogy a fáradtságot a sok alvás csak rontja, számomra kevesebb alvás is elég, viszont az aktív mozgás az, ami tölt. De ez rám érvényes, mindenkinek megvan a saját képlete.

A másik módszer, az Éltető Áramlat, ami a testben lévő elakadt energiaáramlásokat segít újra beindítani. Ez segít beidegződéseket, negatív érzelmeket elengedni, ami hatással van arra, ahogyan saját magukat látjuk. Segít közelíteni afelé, hogy tudjuk, hogy mi a jó számunkra és aszerint működjünk.

Az Éltető Áramlat tanfolyamon megmutatom, hogy hogyan tudod áramoltatni az energiáidat a testi és lelki egészséged érdekében.

A következő becsatlakozási lehetőséged a tanfolyamra,
bővebben: Éltető Áramlat tanfolyam

 

Ez a cikk nem a klinikai depresszió esetéről szól.
A felsorolt technikák nem helyettesítik az orvos felkeresését.