Mi befolyásolja a kapcsolatainkat?

Minden emberi kapcsolatban, ahogy a párkapcsolatokban is fontos szerepet játszik a test és a szervek állapota. Jobban befolyásolja a kapcsolatainkat, mint gondolnád. Amikor kommunikációs nehézségek vannak, az másra is figyelmeztet.

kapcsolatainkatPárkapcsolati félreértésekkel is találkoztam, ami egyszerűen abból eredt, hogy a felek nem értették egymást teljesen.

Hogyan lehet ez, hiszen ugyanazt a nyelvet használják?

Úgy, hogy más-más érzelmi tónusra vannak hangolva. Például ha az egyikük türelmetlen, a másik pedig szomorú, az első kevés energiát fog a megértésbe fektetni, a másik pedig csak az őt elborító érzelmen keresztül fog látni mindent.

Az, hogy nem értenek egyet, az nem azt jelenti, hogy nem akarnak közös nevezőre jutni.

Ha a szervek nem működnek optimálisan, ha energetikai szinten el vagy csúszva, egyszerűen nem tudsz jól gondolkodni.

Amikor elakadás van (egy szerv kivétele határozottan ilyen eset), nem elég csak emésztést könnyítő tablettákat szedni, hiszen az csak a fizikai oldalon segít, míg a hiány továbbra is jelen van.

Minden szervhez tartozik egy-egy érzelem, vagy attitűd, ami ha folyamatosan jelen van, jelzi, hogy mivel van probléma. Például az epe-máj pároshoz a düh kapcsolódik, ha valaki állandóan dühös, akkor sejthető, hogy ezen a területen van elakadása. Ezt persze nem használjuk diagnosztizálásra, de támpontot tud adni az állapotáról.

Többször találkoztam olyanokkal, akiknek például kiműtötték az epehólyagját és azon túl, hogy sokkal érzékenyebbek lettek az ételekre, megváltozott az emberekkel kapcsolatos „emésztőképességük” is.

Sokkal könnyebben „robbantak” olyan dolgokra is, ami felett más elsiklott volna.

Ilyenkor a megoldás az, hogy az epe-máj szerváramokat kell áramoltatni. Ez annyit tesz, hogy a testen lévő 26 pontból egyszerre kettőt érintünk és ezzel tulajdonképpen megmutatjuk az energiának, hogy merre áramoljon. Ennek a hatása akár percek alatt is érezhető.

Az Éltető Áramlattal így javíthatjuk a kapcsolatainkat.

Ha elvégzed nálam az Éltető Áramlat tanfolyamot, segíteni tudok abban, hogy az élet helyzetednek megfelelően áramoltatni tudd az energiáidat az testi és lelki egészséged érdekében.

A következő becsatlakozási lehetőséged a tanfolyamra,
bővebben: Éltető Áramlat tanfolyam