A szüleimtől örököltem!

A villamoson ülve két idősebb nőt voltam kénytelen hallgatni. Egymásnak panaszkodtak arról, hogy kinek mije fáj, és hogy ezek a fájdalmak honnan öröklődtek a családból. „Fáj, de hát ezt a szüleimtől örököltem” – hangzott.

örököltemVajon miért fontos összekötni a saját problémánkat a szüleink problémájával? Miért ad felmentést az, ha anyám is „szíves” volt akkor nekem is törvényszerűen szívproblémáim vannak?

Úgy tűnik, hogy az emberek azt hiszik, hogy ha örökölt problémával rendelkeznek, akkor azzal nem lehet mit kezdeni, hiszen a szülők sem tudtak vele mit kezdeni.

Pedig ez nem igaz!

Alapvetően nem a testi problémát örököljük, hanem azt a lelki problémát, amit a szülők nem oldottak meg, ezért az utódokra marad a megoldás. Ha az utódok sem oldják meg, akkor majd az utódok utódai…

Vagy ők sem. Így marad meg a családban egy betegségre való hajlamosság. Mennyivel könnyebb lenne, ha az ember kizárólag saját magára koncentrálna, valamint foglalkozna a testi-lelki tüneteivel. Megtörténhetne, hogy a probléma akár meg is oldódhatna!

Te hogy állsz ezzel? Mire mondanád, hogy “a szüleimtől örököltem”?

Te milyen öröklött betegség hajlamokat találsz az életedben? Sok tünet elmulasztható, és ha fizikailag foglalkozol egy tünettel, az időt ad arra is, hogy a lelki mögöttese megoldódjon.

Ha tanácstalan vagy a tüneteiddel kapcsolatosan, szívesen hozzásegítelek a megfelelő nézőpontokhoz, vagy meg is tanulhatod tőlem, hogy hogyan kezeld azokat.

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.