A kapcsolat állapota, mint figyelmeztető jel

A párkapcsolat és minden emberi kapcsolat állapota azt is megmutatja, hogy a testünk mennyire van rendben. Amikor jellemzően harag, félelem, aggódás, türelmetlenség, képmutatás uralja a kapcsolatokat, akkor az a test részéről egy jelzés, hogy valami nincs rendben.

kapcsolatHa a testedben az úgynevezett szerváramok nem optimálisan működnek, ha nem folyamatosak és kiegyensúlyozottak, akkor az látszani fog az emberekkel való minden kapcsolat esetén.

Mivel az érzelmek a testhez tartoznak, a testben lévő állapotok megnyilvánulásai, és fordítva, ha például egy beteg szerv állapota javul, vagy energetikailag rendeződik, a viselkedés is megváltozik, a kapcsolatok is javulnak.

Nem csak párkapcsolatokról van szó, hiszen minden emberi kapcsolatban működik ez a fajta dinamika. A párkapcsolatokban viszont jobban meglátszanak ezek a jelek, hiszen akik közelebb állnak hozzánk, azok előtt kevésbé próbáljuk rejteni, ami belül zajlik.

Az ismeretlenekkel, vagy olyanokkal szemben, akik nem állnak olyan közel hozzánk, jobban próbálja mindenki moderálni magát, kevésbé látszik, hogy mi zajlik belül.

Vannak esetek, amikor nem csak ezeken múlik, hogy milyen minőségű a kapcsolat. Van, amikor mindettől függetlenül működik vagy éppen nem működik a kapcsolat. Ez utóbbi esetekben is visszakövethető egy hosszabb ideig tartó egészségtelen állapot, ami végül a kapcsolat alapjait kérdőjelezte meg.

A rajtunk eluralkodó érzelmek mindig figyelmeztető jelek, ami a test problémáira utal, de szerencsére ezeken lehet javítani, ahogy már sok esetben történt az Éltető Áramlat segítségével.

Az Éltető Áramlat segítségével nem csak a tünetek javulnak, hanem a lelki mögöttes is oldódik.

Több esetben előfordult, hogy nem csak a domináns negatív érzelem szűnt meg, hanem a szemléletmód is megváltozott, ami lehetővé tette, a helyzet megértését.

Az Éltető Áramlat abban is segít, hogy megértsük, hogy hogyan működünk és a testi tünetek, jelzések alapján mi az, ami zajlik és azt hogyan tudjuk oldani.

A módszer ma már Magyarországon is tanulható, régen titkos tanoknak számított.
Két nap alatt elsajátíthatod az alapokat és már akár a második nap végén hazamehetsz a gyermekedhez vagy a párodhoz és segíthetsz a fájdalmainak csökkentésében, megszüntetésében. Az idén még egy alkalommal tartok Szegeden Éltető Áramlat tanfolyamot.

Jelentkezni tudsz e-mailben, vagy telefonon.
A részleteket itt találod meg.