Egy gyors fogás, ami segít lehűteni magad

Most, amikor majdnem 40 fok van, ki ne szeretne enyhülést? Van egy gyors fogás, ami segít lehűteni magad!

A külső hőmérséklet csak egy dolog, a szervezetünkön is múlik, hogy hogyan éljük meg azt. Azon is múlik, hogy az energia háztartásunk, áramlásunk mennyire van rendben. Szerencsére nincs szükség az egész test rendbetételére ahhoz, hogy javíts a helyzeten.

Van egy fogás, amivel lehűtheted magad, függetlenül attól, hogy milyen a külső hőmérséklet.

lehűteniA jobb kezed mutató és középső ujját helyezd a bal, a képen zölddel jelölt pontra. Ez a pont térdhajlatod hátsó részén, az oldalsó ín külső szélén található. Tartsd rajta az ujjaidat, ameddig szükséges, de ez pár percnél nem szokott több időt igénybe venni. Érdemes addig tartani a fogást, amíg lüktetést nem érzel az ujjadban vagy a ponton, amit fogsz és a lüktetés után is pár percet.

 

Minél többször ismétled, annál hatékonyabb lesz, annál gyorsabban tudod lehűteni magad. Ha véletlenül úgy éreznéd, hogy nem történik semmi, akkor próbáld a képen jelölt pont körül is, hátha egy pár centivel arrébb található a pont. Ha másképp nem megy, akkor a jobb kezed tenyerét is alkalmazhatod, így nagyobb eséllyel érintve lesz a pont.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A legközelebbi tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

A módszerről bővebben pedig itt.