Egészséges energia áramlás = Egészséges test!

Amikor a test jelez valamilyen működés kieséssel, akkor azt jelzi hogy megakadt a testben az egészséges energia áramlása. Tulajdonképpen ez a betegség alapja. Annak is van oka, hogy miért történik, hiszen a test egy üzenetküldő csatorna is a lélek számára.

egészségesAz ember saját maga számára sokszor érthetetlen, egyfajta „vakfolt”, nehezen jön rá arra hogy milyen lelki folyamatok okozzák a problémáját. De képesek vagyunk fizikai síkon keresztül is helyreállítani az energiaáramlást, ami visszahat a lelki folyamatokra.

Ha csak arra lennél képes, hogy segíts egy hozzád közel álló embernek azzal, hogy áramoltatással egyensúlyba hozod az energiái áramlását, rengeteget segítesz neki. Erőt kap ahhoz, hogy megoldhassa a lelki problémáit, amik a betegséget okozzák.

Mire belátjuk hogy baj van, addigra már sokszor nincs erőnk megküzdeni a problémával. Az éltető áramlat módszere segít egyszerűen visszaállítani az energia egyensúlyt akár magunk számára akár másnak.

Mit tehetsz?

Egy egyszerű módszer arra, hogy a megakadt energiákat elengedhesd, az Éltető Áramlat, ami lehetővé teszi a testen lévő néhány pont érintésével. Egyszerű és hatékony módszer, minden alkalommal, amikor használod, bármilyen apropóból, elengeded azt, ami távol tart a békétől, az egészséges működéstől, ahogy elengeded a problémákat, és a mögöttes érzelmeket, energiákat is.

Neked megéri két napot rászánni és megtanulni egy olyan ősi gyökerekkel rendelkező módszert, amivel helyreállíthatod magadnak és másoknak az egyensúlyt a szervezetedben?

Ajánlom figyelmedbe az Éltető Áramlat tanfolyamot, ami legközelebb 2018. május 26-27-én lesz Budapesten.