Hoznál áldozatot azért, hogy egy szeretted ne szenvedjen?

Az ember sokkal kevesebbet tesz meg magáért, mint másokért. Mindenki tudni véli, hogy a másik ember miért van bajban és mit kellene tennie ahhoz hogy rendbe jöjjön az élete. De az elméleti tanácsadásra a legtöbb ember nem kíváncsi amikor bajban van, már nincs ereje odafigyelni és befogadni az információt. A szeretted pedig igényli a törődést.

szerettedAz viszont valódi segítséget adhat, ha helyreállítod a szeretted az energia egyensúlyát, hogy legyen ereje megküzdeni a problémáival.

A buddhista szerzetesek maguknak és egymásnak alakították ki azt a módszert, amely a testen lévő energia pontokat összekötve helyreállító folyamatokat indítanak be akár maguknak, akár másoknak. Ez az információ ma már nem titkos, bárki számára hozzáférhető.

Hogyan tanulhatod meg?

Éltető Áramlatnak hívják, és két nap alatt elsajátítható. Ez hatalmas lehetőség azoknak, akik valóban segíteni szeretnének másoknak.

Szánj rá két napot és sajátítsd el azt a módszert, amivel magadnak és másoknak valódi segítséget nyújthatsz abban, hogy visszakapják az erejüket az élethez.

A módszer amelyet megtanulhatsz, nem ütközik össze semmilyen más módszerrel, sem eszközzel sem gyógyszerrel. Csak segíteni lehet vele, hiszen az életenergia és az energia áramlással az életed segítjük.

Ajánlom figyelmedbe az Éltető Áramlat tanfolyamot, ami legközelebb 2018. május 26-27-én lesz Budapesten.