Ennyire könnyű ellazulni? Gondoltad volna?

Egy hölgy keresett fel azzal, hogy szeretne megszabadulni a stressz okozta folyamatos fizikai és mentális feszültségtől, amivel nem tudott mit kezdeni, és az egész életét meghatározta. Ez az élete minden területére nézve negatív hatással volt. Akkor is, amikor nyugalomban lehetne, vagy pihenni szeretne. Egyszerűen nem tudott ellazulni. Ha sikerült elaludnia, néhány óra múlva felébredt és képtelen volt visszaaludni.

ellazulniAz Éltető Áramlatot választottam, hiszen ilyen esetekben kifejezetten hatékony, jók a tapasztalataim vele, ahogy azoknak is, akik megtanulták a használatát. Kiteszteltem izomteszttel, hogy mely szerv és speciális áramokat kell helyreállítani, majd nekikezdtem a pontok áramoltatásának.

Az áramoltatás közben mindenkinek könnyű ellazulni. Egy mély, relaxált állapotba kerül. Bár általában nem ez a cél, szinte minden alkalommal megjelenik ez az állapot. Néha az is előfordul, hogy el is alszik az illető.

Hogyan történik?

Az áramoltatás során a testben lévő energiapályák megnyílnak és az áramlás átrendeződik. Az áramoltatás előtt olyan feszült energiák tartanak abban az állapotban, amit hétköznapinak tartunk, amiknek nem lenne dolguk minket ébren tartani. Úgy is mondhatnám, hogy a feszültség tart ébren, amiről azt hisszük, hogy normális. Csak megszoktuk.

Az áramoltatás közben és után tapasztalható meg az az állapot, ami a normális. Nyugodt, békés.

A másik ok, ami miatt könnyű ellazulni, hogy megszoktuk, hogy állandóan kattog valamin az agyunk. Az örökös mókuskerék. Sokszor – főleg abban az esetben, ha nem tudunk a gondolatok özöne miatt elaludni – ezek egyszerűen „beszorult” energiák.

Amikor az áramoltatás során lehetővé tesszük, hogy az energiák újra áramoljanak a testben, ezek a feszültségek eltűnnek és mivel nincs energia, ami előfeszítené az elmét, az lecsendesedik. Mivel megszoktuk, hogy állandóan tele van a fejünk gondolatokkal, abban a pillanatban, amikor lecsillapodik az elme, pihenő üzemmódba kapcsol, hiszen nincs rá szükség.

Nekem hogy sikerülhet ellazulni?

Az áramoltatás mindig oldja a feszültségeket, segít ellazulni. Szerencsére nem bonyolult az áramoltatás, így könnyen megtanulható és megtapasztalható.

Ajánlom figyelmedbe az Éltető Áramlat tanfolyamot, ami legközelebb 2018. május 26-27-én lesz Budapesten.