Mi okoz lelkiismeret furdalást az anyukáknak?

Amikor még kicsik a gyerekek, szeretnéd minden pillanatban figyelni minden rezdülésüket. De vannak helyzetek, amikor jól jönne néhány fogás, nem csak azért, hogy a kicsik jobban legyenek, hanem azért is, hogy te magad kiegyensúlyozottabbá válj, és hogy feltöltődj.

lelkiismeretHa azt hiszed, hogy egy tanfolyam elvégzése túl öncélú és ezért nem engedheted meg magadnak, tudd, hogy a tanfolyamra fordított idő többszörösen megtérül. Nem kell, hogy lelkiismeret furdalásod legyen, hiszen könnyebbé válik az életed.

Itt egy konkrét példa, egy anyukától, aki a tanfolyam végeztével azonnal képes volt az új tudást használni:

„ Talán emlékeztek, hogy a kisfiam lázasan jött meg a táborból épp a tanfolyam 2. napjának ebédidejében. Este 3 perc alatt lehúztam a 39 fokos lázát. Döbbenetes volt!” – Gabriella

Ha szeretnéd magad kiegyensúlyozottabbnak érzeni és szeretnéd tudni, hogy hogyan teheted a családodat is kiegyensúlyozottabbá, és egészségesebbé, jelentkezz az Éltető Áramlat tanfolyamra, ahol két nap alatt magadévá teheted a tudást.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. A testen található 26 pont meghatározott sorrendű érintésével hat. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét, a biztonság érzését és az elégedettséget.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2017. november 25-26-án 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 (kukac) gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018