Azt hiszed, hogy az egészség fenntartása bonyolult?

Mi van, ha egyszerűbb, mint gondolnád? Sokan vannak, akik nem tudnak a „szabályokról” és egyszerűen egészségesek. Tőlük is van mit tanulni. Az egészséget te magad is elérheted.

egészségSokszor lehet hallani olyan véleményeket egy problémával vagy betegséggel kapcsolatban, hogy gyógyíthatatlan, ez már így marad, meg hogy a korral jár. Ezek csak vélemények, hiszen csak az a kérdés, hogy szeretnénk-e az állapotot megváltoztatni, vagy inkább beletörődünk. Ezzel nem a szakvélemény kérdőjeleződik meg, hanem a hozzáállás. Mert van tovább.

Rengeteg indokot hallottunk már arra, hogy az emberi test állapota miért csak a romlás irányába tart. Genetika, kopás, nincs gyógymód…

Ha a genetikára fogjuk, akkor azt azért érdemes tudni, hogy az „öröklődések” nincsenek kőbe vésve. Ha szigorúan genetikai oldalról nézzük, akkor a genetikai állomány hordozhat örökölt hajlamokat. Tehát nem biztos, hogy öröklődik a probléma, és ha öröklődött, sem kell, hogy megjelenjen, hiszen

Ha a korra fogjuk, akkor bizony szólni kellene annak a néhány akár 70-80 éves embernek is, akik jól tartják magukat. Talán jobban, mint más 40 éves korában. Az életmódon is múlik, de erre is van példa, hogy olyan ember élt meg egészségesen magas kort, aki nem utasította el az élvezeteket, amit az evés-ivás és más szokások nyújtottak.

Személyes tapasztalatom, hogy legutóbb, amikor szemésznél jártam, kiderült, hogy nem romlott a szemem, talán még kicsit javult is az elmúlt évtizedek során. A hölgy pedig elmagyarázta nagy szakértelemmel, hogy ez ilyenkor már csak romlani szokott, és már most rosszabbnak kellene lenniük az eredményeknek. Persze lehet véleménye, de én azért nem állnék be ebbe a sorba.

Ha az életmódra fogjuk, vannak, akik néhány ételt elutasítanak az egészséges életmód jegyében, mégis betegek. Aztán vannak, akik a környezetük szennyezettségéről mit sem tudnak, és egyszerűen egészségesek.

Miért nem lehet javítani az egészségen? Ennyi érv után?

A kérdés helyesebben így szól: „hogyan lehet javítani?

Van egy lehetőség, egy módszer, amit könnyedén használhatunk az egészség visszaállítására. Könnyen beilleszthető a mindennapokba, akár az olyan időbe is, amikor nem csinálunk a kezünkkel semmit, mint például tv nézés közben, elalvás előtt, vagy ébredés után.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A legközelebbi tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

A módszerről bővebben pedig itt.