Hogyan lehetsz buliban jó fej?

Voltál már úgy, hogy ahelyett, hogy élvezted volna mások társaságát, a benned lévő feszültség vette át az irányítást? Hogyan lehetnél te magad jó társaság?

jó fejAz élet alaptermészete, hogy folyamatosan áramlásban van. Ahogy a vér az erekben, folyamatosan áramlik. Ugyanígy áramlanak azok az energiák is a testben, amik bár nem láthatók, fenntartják az életet. Ahogyan a testben alapállapotban – sőt, még alvás közben is – minden mozgásban van, sejthetjük, hogy ha valahol az áramlás megszűnik, akkor ott valami gond van.

Ha valahol elakadás van, ott energiatöbblet is kialakul és ez feszültség vagy fájdalom képében is megjelenik. Ez a torlódás képes olyasmire is, mint például: nem tudsz elaludni, vagy az, ha könnyen kiakadsz másokon. Legtöbbször indokolatlanul.

Az energia elakadás helyenként torlódást okoz, de mivel az áramlás van elakadva, máshol energiahiány lép fel, ez pedig fáradékonyságban és a fent említett ingerlékenységben is megjelenhet. Amikor kevés az energiánk, próbáljuk védeni az a keveset, ami maradt, ez pedig nem éppen a jó társaság alapja.

Amikor egészségtelen állapotban vagyunk, másképp látjuk a világot. A fizikai állapotunknak megfelelően alakul az érzelmi világunk, ami nagyban befolyásolja, hogy hogyan látjuk a körülöttünk lévőket. Amikor feszültek vagyunk, nem tudunk másokra odafigyelni – legfeljebb eljátszani, hogy figyelünk és türelmesek vagyunk.

A szerveink és az érzelmeink összeköttetésben állnak egymással, és ha valamelyikkel gond van – nem kell, hogy komoly betegség legyen, elég ha energiahiányos állapotban van – bizony komolyan befolyásolja az érzelmeinket, a hangulatunkat és ezen keresztül a gondolkodásunkat is.

Ezért van az, hogy ha valahogy érezzük magunkat, csupán a gondolatainkkal nem vagy csak nagyon nehezen tudjuk megváltoztatni az érzelmeinket. A test energiáira a gondolkodás kevesebb hatással van, mint fordítva.

Hogyan lehetsz jó fej?

Aki használta már az Éltető Áramlatot, az tudja, hogy miről beszélek. Akár perceken belül gyökeresen megváltozik a hangulat, és nemcsak az, hanem az egész hozzáállás az élethez, megértőbbé válunk és jobban átlátjuk a helyzetet. Ez pedig ha döntéseket kell hoznunk, elengedhetetlen.

Néhány perc áramoltatás oldja a feszültségeket, oldja a szorongást, befogadóbbá, érdeklődőbbé tesz. Amikor a test áramlatai a helyükön vannak, tökéletesen működsz, és nem távolról méregetsz másokat, hanem a részévé válsz az életnek.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A legközelebbi tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

A módszerről bővebben pedig itt.