gondolkodni

Miért nem elég másképp gondolkodni?

Hányszor próbáltál másképp gondolkodni, és ezzel hatni a világodra, a testedre, a valóságodra?

Ebből hányszor sikerült?

A helyzet az, hogy fordítva működik az esetek nagy részében. A gondolkodás a testhez tartozik, és a test amilyen állapotban van, annak megfelelően változik a gondolkodás minősége is. Van, amikor a gondolkodással be lehet folyásolni a test működését, de ez hatalmas erőfeszítésbe kerül, mert a természetben más a sorrend.

Amikor beteg vagy, legtöbbször a gondolkodás sem úgy működik, például egy megfázás esetén sem tud az agy teljes kapacitással dolgozni, sokkal inkább vonszolja magát, mint az egész test.

Mi van, ha a testedben lévő folyamatokon múlik, hogy hogyan gondolkodsz, hiszen – nem csak egy fej vagy?

Az Éltető Áramlat több különböző energiacsatornát különböztet meg szervek szerint, és ezeknek van érzelmi és mentális megfelelője is. Ez fordítva azt is jelenti, hogy amilyen állapotú egy-egy szervünk, annak megfelelő lesz az érzelmi és mentális működésünk is.

Hogy egy konkrét példát mutassak: ha valakinek például a mája van leterhelve (van a külvilágban éppen elég hatás), akkor hajlamosabb haragra gerjedni, ahogy másokkal szemben is előbb veszi észre a hibákat másokban, és sötétebben látja érzelmileg a világot, mint amilyen.

A jó hír az, hogy ezeken lehet változtatni, az Éltető Áramlat több olyan fogást ismer, ami segít ezeket az energiafolyamokat korrigálni – egyszerűen és gyorsan. Sokszor már azonnal is érezhető a változás.

Nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is, ami annyit tesz, hogy dühítő dolgok vesztik el a jelentőségüket, de nem úgy, mintha nyugtatót venne be az ember, hanem úgy, hogy megértőbb lesz a helyzettel kapcsolatban.

Az Éltető Áramlatot be lehet építeni a hétköznapokba is, akár megelőzésképpen.

Szánj rá két napot az életedből és tanuld meg tőlem az éltető áramlat módszerét!
Egész életedre kiható hasznos tudást adok!

A tanfolyamról államilag kiállított tanúsítványt adok.

Következő tanfolyam Budapesten lesz az idén egy alkalommal:

A módszerről bővebben itt olvashatsz:
http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat