Trauma feloldása

A traumák hatással vannak az életünkre, érzelmi és fizikai szinten is. Ha szeretnénk ezeket feloldani, nem elég a „gondolkodás”.

TraumaAz idegrendszer tárolja ezeket a lenyomatokat, energia és információ formájában és azok „befagynak”. Ezek a sérülések beépülnek az idegrendszerbe, hogy megvédjen a későbbi hasonló sérülésektől. Akár gyerekkorból is származhatnak, és ha nem foglalkozunk velük, egy egész életen át elkísérnek.

Sokféle hatással lehet a trauma az életünkre, tulajdonképpen mondhatjuk, hogy egyes embereknél annyi korlátot épít be az életükbe, hogy az képtelenné teszi az egészséges működésre, akár megakadályozva, hogy elérje, amit szeretne. Az önszabotázs, a negatív hozzáállás nem a te hibád, az az átélt traumák következménye.

A traumák lenyomatait nem lehet gondolkodással feloldani, hiszen azok sokkal mélyebben találhatók, a testben. Nem elég kibeszélni – be kell vonni a fizikai oldalt is.

Az Éltető Áramlat oldja ezeket a mintákat, hiszen a testben vannak eltárolva, a problémák gyökerénél hat. Megteremti a biztonság érzetét, ami lehetőséget ad, hogy ezek a traumák oldódjanak. Ezen felül az áramoltatás szélesebb spektrumban hat, nem csak egy konkrét sérülés lenyomata oldódik, hanem az egész témakör.

A fizikai és a lelki trauma feloldható.

Az Éltető Áramlat abban is segít, hogy megértsük, hogy hogyan működünk és a testi tünetek, jelzések alapján mi az, ami zajlik és azt hogyan tudjuk oldani.

A módszer ma már Magyarországon is tanulható, régen titkos tanoknak számított.
Két nap alatt elsajátíthatod az alapokat és már akár a második nap végén hazamehetsz a gyermekedhez vagy a párodhoz és segíthetsz a fájdalmainak csökkentésében, megszüntetésében. Az idén még egy alkalommal tartok Szegeden Éltető Áramlat tanfolyamot.

Jelentkezni tudsz e-mailben, vagy telefonon.
A részleteket itt találod meg.