A gyermeked nem akar kommunikálni veled?

Lehet, hogy a gyerek tudja hogy egy adott problémájára milyen tanácsokat adnál – amire neki egyáltalán nincsen szüksége! Nem mindegy, hogy hogyan kezdesz kommunikálni vele.

kommunikálniA szülőnek az egyik legnagyobb tévedése, hogy azt hiszi hogy mindig nevelni kell a gyereket.

A gyereknek legelőször megértésre van szüksége és figyelemre. Majd néha-néha felmerülhet benne az is hogy megkérdezi a szülőt valamilyen problémával kapcsolatban. De amíg ez nincs így addig is tehetsz valamit!

Ha megtanulod az Éltető Áramlat módszerét, tudni fogod, hogy mely pontok érintésével lehet a gyerekedet megnyugtatni, biztosítani a szeretetedről. Akkor is, ha nem mondja el, hogy éppen akkor mi a baja.

Mondhatnám azt is, hogy lehet kommunikálni érintéssel is!

A test energiapontjain keresztül akkor is be lehet jutni a bizalmi szférába, amikor a felszínen ellenállásban van a másik. Az érintés a megértés egy formája!

Ha specializálod az érintésed, hatékonyabb leszel a másik megnyugtatásában, megnyitásában.

Az Éltető Áramlat egy olyan tudás, amivel kiegyensúlyozhatjuk a testi és lelki energiákat és beindíthatjuk az energiák áramlását. Egyedül az Éltető Áramlat helyez hangsúlyt az energiák áramlására, ami még a kiegyenlítésnél is fontosabb, ezért hatékony.

Ráadásul semmi másra nincs szükséged hozzá, csak arra az információra amit egy két napos tanfolyamon biztosítok számodra.

Természetesen ennél sokkal többet adok, mindenféle testi és lelki tünetre van olyan recept amivel fel lehet erősíteni azt, ami hiányzik és el lehet vezetni azt, amiből több van

Az idén Budapesten augusztus 3-án és 4-én megtanulhatod a módszert!
(A jelentkezési határidő: 2019. Július 21.)

Bővebben itt olvashatsz a tanfolyamról.

A módszerről pedig itt olvashatsz.