A hőség érzelem torzító hatása

Sokan nem tudják hogy a hőség az érzelmek milyen összefüggésben vannak egymással. A nagy fokú meleg érzet tüzelő hatással van a szervezetre. Amikor ez a tűz átterjed az érzéseinkre, akkor ingerültek, fáradtak, türelmetlenek leszünk.

hőségDe mit tehetünk a környezeti hatások ellen? Hiszen nincs befolyásunk a hőségre. Azokban az országokban, ahol változékony az időjárás és a szervezetnek folyamatosan alkalmazkodni kell a melegekhez és a hidegekhez, ott a testnek és a léleknek nagyobb feladata van.

Ha az emberi kapcsolatainkban már feltüzelődünk, valakire vagy valamire haragszunk és még hőség is van, a kettő összeadódik.

Az Éltető Áramlat egy olyan eljárás, amivel kiegyensúlyozhatjuk a testi és lelki tüzet. Energia pontok összekötésével elvezethetjük a túlenergiát. Ráadásul semmi másra nincs szükséged hozzá, csak arra az információra amit egy két napos tanfolyamon biztosítok számodra.

Természetesen ennél sokkal többet adok, mindenféle testi és lelki tünetre van olyan recept amivel fel lehet erősíteni azt, ami hiányzik és el lehet vezetni azt, amiből több van

A módszer segítségével segítséget nyújthatsz saját magadnak és másoknak egyaránt, nem csak a hőség ellen!

Az idén Budapesten augusztus 3-án és 4-én megtanulhatod a módszert!
(A jelentkezési határidő: 2019. Július 21.)

Bővebben itt olvashatsz a tanfolyamról.

A módszerről pedig itt olvashatsz.