Tudod, meddig élhetsz?

Azt senki sem képes megmondani, hogy mennyi időnk van hátra a Földön, vagy nem befolyásolhatjuk. Vagy mégis?

person-768582_640Pontosan nem lehet megmondani, de mégis, ha megvizsgáljuk, hogy akik magas kort éltek meg, volt néhány közös vonásuk. Nem, nem volt semmi ehető-iható, amit elkerültek volna, némelyiküknek még túlsúlyuk is volt. Ettek lehetőleg mindent, ami jól esett, volt aki dohányzott is, meg volt, aki naponta megivott néhány pohár bort.

A titkuk az volt, hogy mennyire élvezték az életet, mennyire vettek részt benne, és lehetőség szerint leegyszerűsítették a z életet. Ezt több szintre is le lehet bontani.

Egyrészt az életöröm, amely befolyásolható azzal, hogy hogyan építjük fel az életünket, de azzal is, ha az emberi test energetikáját állítjuk helyre. Az Éltető Áramlattal több alkalommal amikor egy bizonyos pontot kellett áramoltatni egy probléma kezelése során, pár percen belül a páciensnek megváltozott az élethez való hozzáállása, sokkal elfogadóbb lett és minden, ami az életében addig történt, értelmet nyert.

Másrészt pedig az, hogy nem a fejükben léteztek, hanem teljes lényükben, nem ugrottak ki egy „gondolati síkra”. Ez annyit jelent, hogy – bár képesek gondolkodásra – mégsem az veszi át az irányítást az élete felett. Teljesen jelen van a testében és nem gondolati szinten éli az életet, hanem a gyakorlatban, legyen az bármennyire hibákkal teli.

A nem gondolati síkon létezés igazából könnyebb, mint amilyennek hangzik. Az utóbbi évtizedekben sokféle irányzat volt, amely azt tette az elsődleges feladattá, hogy legyél jelen és állítsd meg a gondolataidat. Az, hogy ez eredetileg keleti embereknek szánt gyakorlatsor volt, az senkit nem érdekelt. Próbáltad már megállítani a gondolataidat? Ugye, hogy nem megy?

Azért, mert a gondolkodás és a fókusz azon múlik, hogy a testünk energetikailag milyen állapotban van. Az a tapasztalat, hogy amikor elakadások vannak, a gondolkodás „zajos”, azaz folyamatosan kavarognak a gondolatok és negatívabban látjuk a világot. Amikor áramoltatással helyreállítjuk a belső egyensúlyt, a mentális zaj, a zakatoló gondolatok elcsendesednek. Ilyenkor sokkal inkább jelen van mindenki, olyan, mintha a fejéből visszakerülne a testébe.

A titok az, hogy érezd, hogy élsz és örülj neki, hogy olyan, amilyen és hogy lehetőséget kaptál rá, hogy mindezt megtapasztald, hogy élhetsz!

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan működik ez a gyakorlatban, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam-szegeden/

A módszerről bővebben: http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/