Te megvárod, vagy megelőzöd a problémákat?

Mindenki használ az életben valamilyen stratégiát hogy a problémákat kezelje, vagy éppen ne vegyen róla tudomást.

problémákatGyakrabban, mint szeretném – felmerül a kérdés, hogy erre és erre a betegségre mi a megoldás?

Van, aki a homokba dugja a fejét – amíg nem fáj, nem kell foglalkozni vele. Van, aki nem mer szembenézni vele, és van, akinek épp úgy jó minden, ahogy van.

De az emberi test olyan rendszer, amit karban kell tartani, anélkül részben, majd teljesen működésképtelenné válik.

A megelőzés sokkal hasznosabb. Tudom, hogy ez már-már elcsépelt témának tűnik, de a megelőzésre fordított idő és energia sokkal kevesebb, mint amikor komoly problémákat kell megoldani.

Szerinted a buddhista szerzetesek miért élnek tovább?

Mert törődnek a testükkel és a lelkükkel. A problémákat nem söprik a szőnyeg alá.

Az Éltető Áramlat egy olyan könnyen megtanulható rendszer, amely a testen lévő pontok érintésével visszaállítja az optimális áramlásokat minden szinten. Energetikailag, és fizikailag is. Ezek nélkülözhetetlenek a test működéséhez.

Az Éltető Áramlat tartalmaz néhány fogást, amit beépíthetsz a hétköznapjaidba, és azon túl, hogy pár percre van szükség hozzá, ezt valamilyen tevékenység közben is megteheted (például tv nézés).

Ha minden nap törődsz a testeddel ezzel a módszerrel, javulást is tapasztalsz az életed több területén is, mert nemcsak a fizikai oldalra van hatással, hanem például az eltárolt traumák is oldódnak, és a szemléletmódod is változik.

Most megtanulhatod tőlem ezt a módszert!

A módszer ma már Magyarországon is tanulható, régen titkos tanoknak számított.
Két nap alatt elsajátíthatod az alapokat és már akár a második nap végén hazamehetsz a gyermekedhez vagy a párodhoz és segíthetsz a fájdalmainak csökkentésében, megszüntetésében.

Jelentkezni tudsz e-mailben, vagy telefonon.
A részleteket itt találod meg.