Megfázás elleni fogás

Kint hideg van, és ha nem figyelsz oda, kész a megfázás. De van egy fogás, amivel lerövidítheted a gyógyuláshoz vezető utat.

megfázásLehetsz elővigyázatos, de ha már megtörtént a baj, akár gyógyszert szedsz, akár a hagyományos népi gyógymódokat használod, van még egy fogás, amivel segítheted a jobbulást.

A megfázás elleni fogás a következő:

Hátul, a csípőcsontok csúcsán, jobb és bal oldalon található egy-egy pont. Ezeket a pontokat lehet áramoltatni a jobb és a bal kezed ujjaival, vagy ha nehéz megtalálni, akkor az is jó, ha a tenyeredet helyezed rá. A jobb oldali kezed a jobb oldali pontra és a másik oldalon ugyanígy.

Ahogy tartod a pontokat, egy idő után érezhetővé válik egy pulzálás az ujjaidban, vagy a pontokon. Ez azt jelenti, hogy a rendeződés beindult, emiatt érdemes még legalább öt percig tartani a pontokat, hogy a hatásukat kifejtsék.

Persze ha szükséges, tovább is lehet áramoltatni, ártani nem fog, hiszen kiegyenlítésről, az áramlások visszaállításáról van szó. Ha komoly a megfázás, vagy gyorsabban szeretnél javulást elérni, és van lehetőséged rá, akár órákon át is lehet áramoltatni.

Ha te is szeretnéd beindítani az öngyógyító mechanizmusaidat, esetleg segíteni szeretnél a szeretteidnek, gyermekednek, szánj két napot a tudás elsajátítására.

Most megtanulhatod tőlem ezt a módszert!

A módszer ma már Magyarországon is tanulható, régen titkos tanoknak számított.
Két nap alatt elsajátíthatod az alapokat és már akár a második nap végén hazamehetsz a gyermekedhez vagy a párodhoz és segíthetsz a fájdalmainak csökkentésében, megszüntetésében.

Jelentkezni tudsz e-mailben, vagy telefonon.
A részleteket itt találod meg.