Oké, hogy stressz mentesítsem magam, de hogyan?

Nagyon könnyű azt mondani hogy lazulj el, ne dolgozz annyit, ne hasson rád a stressz. Viszont sokszor nem csak mi tartjuk fent a stresszt, hanem mások is, pl. a munkahelyen a kollégák, otthon a családban a partner, vagy a gyerekek is hozzátehetnek a stresszhez.

stresszDe akkor mit kezdjek a fennálló stresszel?

Amíg a stressz okát nem tudod megszüntetni, addig is sokat tehetsz magadért azzal, hogy az energia áramoltatással a testedben visszaállítod az egyensúlyt, amit a stressz kibillentett.

Ezzel időről-időre lelazíthatod a tested, hogy pihenni tudjon.

Az Éltető Áramlat Egy olyan módszer amellyel otthon akár egyedül könnyedén kiiktathatod ha naponta felvett stresszt. Azért érdemes megtanulni, mert így nem vagy kiszolgáltatva időben és anyagilag másoknak, akiktől segítséget kellene kérned.

A stressz elűzésén túl, az Éltető Áramlatnak van egy olyan hatása is, ami sok módszer közül kiemeli, mégpedig, hogy nemcsak a tünetet kezeli, hanem a lelki okot is. Azzal, hogy például a stressz témakörén dolgozunk, ahogy áramoltatsz, az is változik, hogy hogyan viszonyulsz azokhoz, akik a feszültséget okozzák és magához a stresszhez is.

Saját tapasztalatból tudom, hogy az áramoltatás jó hatással van a stresszel szembeni ellenállásra. Sokkal ritkább az olyan alkalom, amikor valami stresszel, visszatért az ősbizalom, az önbizalom, ami segít két lábbal a földön állni. Biztos alapokon pedig kevés dolog van, ami negatív hatással lehet ránk.

Bármikor kezedben van a módszer, bármikor használhatod, stressz mentesítheted magad és a tested. Ez hatalmas segítség!

Milyen érzés lenne ha képes lennél bánni ezzel a tudással? Vajon megéri-e neked két napot arra szánni hogy megtanuld az energia áramlás helyreállító folyamatokat?

Csatlakozhatsz hozzám és a tanfolyamomhoz, ahol jó szívvel adom át a sokéves tapasztalatomat, tudásomat.

Ajánlom figyelmedbe az Éltető Áramlat tanfolyamot, ami legközelebb 2018. május 26-27-én lesz Budapesten.