Nem tudod érvényesíteni az akaratodat?

Úgy érzed, hogy elúszik az élet? Persze, a munkahelyre beérni elég motiváció. De a magánéletben? A fejlődéshez? Felnőni valamihez? Érvényesíteni az akaratodat?

akaratodatAz, hogy ha motiválatlanok vagyunk, vagy akár értelmetlennek látjuk az életet, legtöbbször energetikai probléma. Nagyon kis részben van arról szó, hogy ez valamilyen gondolatoknak a közvetlen eredménye.

Annyiban igaz lehet, hogy a romboló gondolatok hatással vannak a test energetikai állapotára, de ez azért nem egyértelmű, mert az élet olyan részei is felboríthatják az egyensúlyt, amiről nem gondolnánk, hogy gondot okozhat.

Van egy rövid fogás, ami segíthet felvenni a ritmust. A hüvelykujjat kell áramoltatni, ahogy a képen látható. Érdemes legalább 3 percig áramoltatni, vagy tovább, legalább addig, amíg a lüktetést nem érzed.

Bizonyára észrevetted, hogy az előző írásokban említett ujjfogások gyakorlása az élet más területeire is jótékony hatást gyakorolt. Mivel kiegyenlítésről és az áramlás helyreállításáról van szó, ezért lehetséges, hogy a hüvelykujj áramoltatása nyugtató hatású és segít felvenni a ritmust egyszerre, miközben segít a régi sértettségek és terhek elengedésében.

Felmerülhet a kérdés, hogy ha nem testi problémákról van szó, miért ne inkább az elengedéssel oldjuk meg? Az Elengedés Módszertana is energiákkal dolgozik (érzelmek, gondolatok), de mindenkinek más és más, hogy mi a kényelmes megközelítés, mi a kényelmes.

Mindkét módszerrel lehet hatni az élet minden területére. Az érzelmek és gondolatok hatnak a testre oda-vissza, ahogy a test állapotától is függ, hogy hogyan gondolkodunk, vagy érzünk.

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan segíthetsz magadon és másokon, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam-szegeden-es-budapesten/

A módszerről bővebben: http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/