fejfájás

Miről szól a vissza-visszatérő fejfájás?

Minden testi tünetnek van azt megelőző lelki oka. A fejfájás esetében ez valami olyasmi, ami tartósan fejtörést okoz. Elsősorban érzelmi, vagy szellemi túlterheltség áll a háttérben.

Valami olyan dolog, amiben az agyunk és a szívünk a megoldást keresi, ha nem kötődik valami szerep, amit nem tud megoldani. A lélek sokszor ragaszkodik az álláspontjához, nem tudja, hogy nem akar változtatni valamin.

A fej hátsó részén és a nyakon két oldalt létezik három olyan energia terület, amelyekkel el lehet vezetni a többlet energiát a fejből, nem csak azért, hogy elmúljon a fejfájás, hanem hogy a többlet energia átáramoljon a test egyéb részeibe, hogy az érzések és gondolatok is a helyére tudjanak kerülni.

Hatalmas segítség ez a tudás akkor is, amikor semmilyen más lehetőségünk nincs a fájdalmat csökkenteni, vagy a fejfájást megszüntetni.

Az Éltető Áramlat módszere arról szól, hogy hogyan tudod az energiáidat átcsoportosítani, a helyükről elvezetni ahhoz, hogy a az energia újra áramolhasson a testedben, hogy szervezet kezelni tudja az adott problémát.

Budapesten és Szegeden is lesz a közeljövőben lehetőség, hogy megtanuld az Éltető Áramlatot.

A tanfolyamról többet olvashatsz itt:
https://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/

Az időpontokról pedig itt:
https://www.tobbminttudat.hu/tanfolyamok/