lábadozás

Lábadozás gyorsabban? Lehetséges!

Műtét után vagy komolyabb kezelések után a lábadozás hosszú és nehéz. De szerencsére ennek nem kell így lennie.

Az egyik lány, aki részt vett az egyik Éltető Áramlat tanfolyamon, tanácsot kért, mert az édesapja kórházba került, stroke miatt. Kómában volt, és az volt a kérdés, hogy mit lehet ilyenkor tenni, amikor még látogatni sem nagyon lehet, csak napi pár percet.

Az Éltető Áramlatban az az egyik zseniális dolog, hogy egy-egy problémára nem csak egyféle megoldás lehetséges. Ebben a helyzetben mivel tudtuk, hogy az apuka fekszik és nem mozgatható, és rövid idő van az áramoltatásra, ezért eleve olyan fogásokat, pontokat javasoltam, amik könnyen elérhetők.

Azt mondták neki, hogy nagyon hosszadalmas lesz a lábadozás, és újra meg kell majd tanulnia mindent, miután felébredt. Bizonyítottan nagyon rossz állapotban volt.

Minden nap, amikor meglátogatta a lány, az általam javasolt néhány pontot áramoltatta pár percig. Erre mindössze a fél órás látogatási idő volt, és a pontok csak az egyik oldalról voltak elérhetők, ezért az áramoltatás így is szűk keretek közé volt szorítva.

A lehető legnagyobb hatékonyság miatt hosszabb fogássorozatot alkalmazunk és az egész testen található pontokat áramoltatunk, de van alternatíva, például ilyen helyzetekben, amikor erre nincs lehetőség. Annyi a különbség, hogy a korlátozott lehetőségek miatt lassabban történik a változás.

Pár nap múlva az apa felébredt és az áramoltatásnak köszönhetően koránt sem volt a lábadozás hosszú. Az előre megjósolt hónapok helyett egy hónap alatt felépült úgy, hogy szinte alig észrevehető mindaz, ami történt.

Az Éltető Áramlatot nem a nyugati orvoslás helyett használjuk, hanem mellette. Nem az a cél, hogy amikor már baj van, akkor el lehessen kerülni az orvos felkeresését. Megelőzésre használható, az egészség javítására, de ha már beavatkozásra, vagy gyógyszerre van szükség, akkor a nyugati orvoslásé a terep, viszont a mellékhatások csökkentését lehet elérni, és a lábadozás felgyorsítását.

Az Éltető Áramlatot most áprilisban, Budapesten egy hétvége alatt (szombat-vasárnap) megtanulhatod, nincs szükség semmilyen előképzettségre, és mindenki képes működtetni. Csak a két kezedre van szükség.

Több információt itt találsz a tanfolyamról.

A módszerről pedig itt.