Kórházi kezelés előtt-után, hogy jobban alakuljon

Amikor a testünk már olyan állapotban van, hogy valamilyen kórházi kezelésre, beavatkozásra van szükség, akkor is van lehetőség a gyógyulás elősegítésére.

kórháziEgy műtétre készülő ügyfelem azzal fordult hozzám, hogy mit tehetne magáért a műtét előtt felkészítésképpen. Bent a kórházban közvetlen műtét után és otthon lábadozás közben, hogy könnyebben menjen a gyógyulás.

Rengeteget számít, vagy a test energia áramlatai mennyire tudnak hozzájárulni a beavatkozás elviseléséhez. Az Éltető Áramlat segítségével fel tudod készíteni a testet a beavatkozásra, műtétre.

Akár a nagyobb komplikációk is elkerülhetőek, vagy a hatásuk csökkenthető.

Lehetőség van áramoltatással az érzelmi hozzáállást is javítani, a félelmeket és a feszültséget csökkenteni. A szervezetben minél kevesebb a feszültség, annál könnyebb a gyógyulás!

Amikor megtörtént a műtét és az ember a kórházi ágyon szeretné elérni a mihamarabbi gyógyulást, mint pszichésen mint fizikailag előidézhető a gyógyulás felgyorsítása.

Ehhez semmi másra nincs szükség, mint elővenni a tanfolyamon kapott „receptkönyvet” és kikeresni azokat az áramlatokat, vagy felszabadító pontokat, amelyek a test öngyógyító folyamatait segítik.

Ráadásul nincs szükség más eszközre mint a két kezedre, amelyekkel bármilyen helyzetben képes vagy gyógyítani magad. Azért a buddhista szerzetesek tudtak valamit!

Az Éltető Áramlattal nem az a cél, hogy elkerüljük az orvost. Van, amikor kórházi kezelésre van szükség. A kulcsszó: együtt dolgozni. Amikor olyan szereket kell alkalmazni, aminek kellemetlen vagy akár káros mellékhatásai vannak, ott a mellékhatásokat lehet csillapítani.

Az Éltető Áramlattal fel lehet készíteni a testet és a lelket egy ilyen kórházi beavatkozásra és utána a megszokotthoz képest sokkal rövidebb és könnyebb lábadozási időszakot lehet elérni.

Rendszeres munkával segíthetünk akár egy műtét utáni gyógyulásban, bármilyen egészségügyi probléma utáni felépülésben. Az még csak a hozzá tartozó bónusz, hogy nem csak magunkon , hanem másokon is tudunk segíteni, a körülöttünk élő szeretteinket is képesek vagyunk segíteni a gyógyulásban.

A következő Éltető Áramlat tanfolyamot Szegeden fogom tartani: 2019. Május 18.-19-én.
Jelentkezni tudsz e-mailben: nemethmiklos77 (kukac) gmail.com

A tanfolyam részleteiről itt olvashatsz.

A módszerről bővebben itt tudsz olvasni.