Ilyen egyszerű lenne?

Nemrég járt nálam egy hölgy azzal, hogy annyira dühös, hogy legszívesebben megverné a férjét. Úgy alakult, hogy a helyzet megoldása után még mindig dühösnek érezte magát. Ezért adódott, hogy ne csak lelki, tudati oldalról dolgozzunk a problémán, hanem testi oldalról is. Ez pedig egyszerű.

egyszerűEz a gyakorlatban a testén két pont érintése volt, pár percig. Amennyire egyszerű volt ez, annyira hatékony is. Az arca a dühtől feszültből – nyitottá és békéssé vált. Miután befejeztük, elmondta, hogy ha a férjére gondol, már nem dühöt érez, hanem inkább megértést.

Ez a két pont a máj és epe funkcióhoz tartozó pont volt, ami annyit jelent, hogy a pontok érintésével az máj energia áramlását állítottuk vissza. Ahol túl sok volt az energia, ott egyensúlyba került, mint ahogy olyan területek is, amik energiahiányban szenvedtek.

Ahhoz az energiaáram csoporthoz, amelyik a máj és epe energetikai ellátásáért felel, a düh – harag érzelem kapcsolódik. Az egyensúlyhiány többféleképpen is megjelenhet, nemcsak szervi szinten. Amikor ez az áram nem működik úgy, ahogy kellene neki – mindegy, hogy energiahiány vagy többlet van – nem áramlik az energia és egymástól elég távol eső tüneteket produkálhat.

Az egyik ilyen, amikor valaki nem tud másokról jót mondani. Vagy folyamatosan azt figyeli, hogy a másik milyen hibát készül elkövetni. Nemcsak akkor alakul ki ez a negatív, robbanékony beállítottság, amikor a szervnek konkrétan baja van, hanem akkor is, amikor az egészséges, de felborul az energia egyensúly.

Ez oda-vissza működik, tehát ha valakinek a szokásává válik, hogy mindenre ugrik és mindenkire dühös, akkor azzal az energiaáramlást negatívan befolyásolja és akár szervi probléma is lehet belőle.

A megoldás egyszerű

Az Éltető Áramlattal az ilyen egyensúlyhiányt helyre lehet hozni hatékonyan, úgy, hogy a lelki mögöttes tartalmak is oldódnak. Emellett van néhány egyszerű fogás, amit akár megelőzésképpen is használhatunk. Egyszerű és kényelmes.