Az Éltető Áramlat és az elengedés

Elengedés – mindannyiunknak vannak negatív érzelmeink, amiktől szívesen megszabadulnánk. Ebben is segít az Éltető Áramlat, egyszerűen, hatékonyan.

elengedésTöbbször kapok pozitív visszajelzéseket arról, hogy valaki, akinek stresszes volt az élete, az Éltető Áramlat használata óta mintha kicserélték volna. Nem stresszel annyit és oldódtak benne olyan emlékek is, amik addig nyomasztották és beárnyékolták az életét.

Az elengedés nem felejtést jelent, hanem azt, hogy egy dologgal kapcsolatban egyszerűen jobban érezzük magunkat, mert az ahhoz kapcsolódó érzelmi töltést engedjük el. Ez a töltés adja a dolgok „súlyát”.

Ezek az érzelmek a testben tárolódnak el, energiák formájában, és éppen ezért érezzük ezek felbukkanását a testünkben. Ahogy a félelem például a mellkast szorító erőként jelenhet meg. Mindenkinek másképp és máshol jelentkezhetnek, ezért nem biztos, hogy mindenki ugyanott érzi a testén, és az sem segít, ha az érzelmeinket próbáljuk megmagyarázni.

A jó hír, hogy ezeket az energiákat könnyen fel lehet szabadítani, el lehet engedni. Többféle megközelítés létezik, de van egy hatékony, ami szokatlannak tűnhet. Mégpedig a test oldaláról megközelítve.

Az Éltető Áramlat a testen lévő pontok finom érintésével újra megnyitja azokat az energiacsatornákat, amik behálózzák a testünket és működtetik azt. Ezek azok az energiacsatornák, amik blokkolódnak, amikor beteggé válik a test. De ugyanez történik az érzelmek hatására.

Amikor egy-egy ilyen energiacsatornát újra működőképessé teszünk, az energiák szabadon áramolnak a testben és ez lehetővé teszi, hogy a negatív érzelmek a természetes áramlás segítségével elengedésre kerüljenek. A régiek is és a lelki mögöttes tartalmak is.

Tapasztalat, hogy az Éltető Áramlat nemcsak az elengedésben segít, de az alkalmazásától pozitív irányba változik a látásmód is, ahogyan a világot látjuk.

Ezt a tudást most egy hétvége alatt magadévá teheted, a következő tanfolyami időpontokat megtalálod a tanfolyamok oldalon.