Hogyan segíthet most a meleg víz?

Ha nem tűröd olyan jól a meleg időjárást, ne igyál sok hideg vizet, mert sokkolod a szervezetedet. Azon túl, hogy energiát von el, csak összeszűkülnek a hajszálerek, ami gátolja a hőleadást.

melegAmíg nem próbálod ki, addig valószínűleg nem hiszed el, hogy a hőségben sokkal jobban oltja a szomjat a meleg víz, mint a hideg. Ráadásul vannak olyan pontok a testen, amik a hőháztartás kiegyenlítéséért felelnek.

A legjobb egy pohár vagy egy csésze meleg, de nem forró vízzel indítanunk a napunkat. Az üres gyomorra elfogyasztott meleg víz számos egészségügyi előnnyel is jár.

A fogyasztása szinte azonnal csökkenteni a torok szárazságát és duzzanatát, valamint enyhe fájdalomcsillapító hatása is van. Továbbá nyugtatja és ellazítja a gyomor izmait is.

Az üres gyomorba kerülve a bélműködés helyes működését alapozza meg. Elősegíti a tápanyagok megfelelő felszívódását az egész nap folyamán. És csillapítja a fájdalmat is.

A meleg víz fogyasztásán túl is tehetsz magadért mást is:

Az Éltető Áramlat módszere segít abban, hogy a szervezeted könnyebben kezelje a hőingadozást. Az emberi testen találhatóak olyan pontok, amik a test energia háztartását szabályozzák. Amikor ezek nem működnek, a hőháztartás felborul, és a testnem tud alkalmazkodni.

Ezért sokkal rosszabbnak érezzük a hőséget, de ezen felül ténylegesen sokkal rosszabbul is teljesítünk, sokkal jobban megvisel a hőség. Olyan, mintha hátrakötözött kézzel kellene bármilyen feladatot megoldania a testünknek.

Az Éltető Áramlat ezeket az akadályokat szünteti meg. A test amikor energetikailag is jól működik, sokkal kevésbé szenved, sokkal jobban tűri a kellemetlen helyzeteket.

Ráadásul egy egyszerű kezelés nemcsak a fizikai állapotodat javítja, hanem a lélek ingadozásait is jól kezeli.

Amikor nagyon meleg van, akkor könnyebben elfáradunk, testileg-lelkileg is könnyebben kimerülünk.

Mennyivel könnyebb lenne, ha a ismernéd ezeket a pontokat és nehéz helyzetekben szó szerint tudnál mihez nyúlni!

Következő éltető áramlat tanfolyam Budapesten: 2019 Augusztus 3-4-n lesz.
A tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.
Az Éltető Áramlatról pedig itt.