csodák

Hogyan jönnek létre a csodák?

Két módja van annak, hogy olyan dolgok történjenek, amelyek valóságos csodák:

1. Képes vagy elképzelni valamit, hogy megvalósulhat. Néha akkor is el tudod képzelni lélek szinten, hogy valami megvalósuljon, amikor az elméd tiltakozik az ellen, hogy valami lehetséges-e, vagy sem. Az elme a félelmen keresztül bármit képes megakadályozni. De a lélek ezt néha felül tudja írni.

2. A csodák másik szempontja a hit ereje! Hinni nem csak Istenben lehet. Hinni lehet saját magunkban, az életben betöltött szerepünkben, célunkban, egy másik emberben, egy célban, ami felé haladunk, egy tevékenységben, vagy egy ideában, elképzelésben is.

Mindkét hozzáállás egyformán jó hajtóerő ahhoz hogy csodákat valósítsuk meg.

A buddhista szerzetesek úgy dolgoztak magukon, hogy a testük energia hálózatait karbantartották. Ez a szellemi gyakorlatok részét is alkotta. Minden nap foglalkoztak a testükkel is, néha csak pár percet, és ha szükség volt rá, akár órákat, hogy elhárítsanak minden olyan akadályt, ami megakadályozza az egészséget és a szellemi fejlődést.

Ez a módszer ha már nálunk is elérhető, bárki képes saját magát és másokat kezelni azért, hogy akár csodákat valósíthasson meg az életében! Csodák márpedig vannak!

Gyere el, az idei utolsó két napos Éltető Áramlat tanfolyamomra és megtanítom neked azokat a fogásokat, amelyekkel akár megszüntethetsz egy tartós fájdalmat, vagy lehúzhatod a gyermeked lázát, esetleg javíthatsz a depresszív állapotodon.

Ha megkeresel, megtanítalak azokra az önkezelő technikákra, amelyekkel felpörgetheted az életed. Ha hajlandó vagy több időt is rászánni, akkor egy két napos tanfolyamon megtanulhatod az egész szervezetet egészségesen működtetni. Vagy szeretteid, családtagjaid problémáin segíteni.

Az idén még egy Éltető Áramlat tanfolyamot tartok:
2019 november 9-10-én.

A tanfolyam részleteiről itt olvashatsz.

A módszerről bővebben pedig itt.