füled

Hegyezd a füled!

Biztos, hogy hasznos dolog lenne, ha hegyeznéd a füled, valamint jól néznél ki vele. Viszont az a rossz hírem van, hogy ebben nem tudok neked segíteni.

Viszont sok éve foglalkozom távol keleti eredetű gyógymódokkal, ezen belül az Éltető Áramlat módszerével. Na erről például nagyon sok mondanivalóm lenne, ha beszélgethetnénk sok tapasztalatot tudnék veled megosztani.

Ha rendbe szeretned tenni a tested áramlatait, ha meg szeretnél előzni betegségeket, ha a lelki egyensúlyoddal szeretnél foglalkozni egyszerű gyakorlatokon keresztül, akkor ebben segíthetek!

Gyere el, az idei utolsó két napos Éltető Áramlat tanfolyamomra és megtanítom neked azokat a fogásokat, amelyekkel akár megszüntethetsz egy tartós fájdalmat, vagy lehúzhatod a gyermeked lázát, esetleg javíthatsz a depresszív állapotodon. Vagy a füled állapotán.

Ha megkeresel, megtanítalak azokra az önkezelő technikákra, amelyekkel felpörgetheted az életed. Ha hajlandó vagy több időt is rászánni, akkor egy két napos tanfolyamon megtanulhatod az egész szervezetet egészségesen működtetni. Vagy szeretteid, családtagjaid problémáin segíteni.

Az idén még egy éltető áramlat tanfolyamot tartok:
2019 november 9-10-én.

A tanfolyam részleteiről itt olvashatsz.

A módszerről bővebben pedig itt.