Hajolj meg a tested bölcsessége előtt, ha tudsz!

Ma már egy ötéves gyerek is könnyen kezeli a telefont, a tévét és játszik a saját tabletjén. Könnyen érthetőek a hibaüzenetek, nem kell szülői segítség.

testedA testünk üzeneteit viszont már nem olvassuk ilyen könnyen! Egyszerűen csak kétségbe esünk, amikor fáj valami.

Te mit kezdesz a tested üzeneteivel?

Ha fáj valami, vagy valami nem működik rendesen, akkor milyen módszered van hozzá? Azonnal keresel valamilyen gyógyszert? Vagy orvoshoz fordulsz? Az üzenetek sokszor nem annyira kétségbeejtőek mint ahogy reagálunk rá. A tested minden jelenséggel, érzéssel üzen valamit.

Ha odafigyelünk, észrevehetjük például azt is, hogy egy ideje nem vagyunk szomjasak, de fáj a fejünk. Megszokásból bevennénk valami fejfájás elleni tablettát, aztán amikor véletlenül iszunk egy kis vizet, gyorsan jobban érezzük magunkat tőle, elmúlik a fejfájás.

Ha már a fejfájásnál tartunk, arra is lehet jelzés, hogy valamit túlagyalsz. A tested ilyenkor jelez, hogy a témát túl erősen „szorítod”. Ezt pedig ha tudod, engedhetsz a szorításból.

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.