Amelyik stand mellett mindenki elment

A szegedi Hídivásár nagy attrakció minden évben. Rengeteg ember, rengeteg vásározó. Ami feltűnt, hogy van egy egy olyan stand, ami mellett mindenki elmegy. Ettől kíváncsi lettem. Mi az ami iránt nem érdeklődnek az emberek?

standEgy idősebb férfi olyan termékeket kínált, amelyekkel az érhálózatot lehet működőképesen tartani, a szív munkáját lehet megkönnyíteni. A stand tele volt folyadékokkal teli üvegekkel. Megfigyeltem magamban az érzést, hogy engem sem igazán érdekelt az amit kínált, de miért?

Mert az ember hajlamos arra, hogy az egészségével kapcsolatosan konfliktust kerüljön. A tüneteket könnyű elbagatellizálni, vagy nem észrevenni, mert így sokkal egyszerűbb. Könnyű úgy gondolni hogy, ez a téma engem nem érint, nem tartozik rám.

Egyszer egy ismerősöm mesélte, hogy tanfolyamot tartana a boldogság témakörében. Azt gondolta, hogy tolongani fognak az emberek, hiszen mindenki boldog akar lenni. Annak ellenére, hogy rendszeresen telt házas tanfolyamokat tart, most nem így lett, le kellett mondania, mert nem volt elég érdeklődő.

Ez is mutatja, hogy sokan a boldogság és egészség helyett inkább a problémákra fókuszálnak és csak akkor érdeklődnek, amikor baj van.

Valójában nekem is olyan termékem van ami az egészséget szolgálja: könnyen elsajátítható ősi gyökerekkel rendelkező módszer, aminek az alapját buddhisták valaha titkos tanoknak tekintettek.

Mégis kevés kérdést kapok a témával kapcsolatosan, nehéz felkelteni az érdeklődést.

Pedig a módszer, aminek a megtanulását kínálom, olyan helyzetekben is alkalmazható, mint például egy Hídivásáron, ahol meg gyötörheti a gyomrot egy rosszul elkészített lángos, vagy valami más, amit megkóstoltunk, mert nem akartunk nemet mondani a kínálásra és megfájdult tőle a gyomrunk.

Vannak pontok a testen, amellyel akár 2-3 perc alatt elvezethető az az energia ami a fájdalmat okozza és beindítható az emésztés.

Na, kit érdekelnek ezek a csoda pontok?