Ha rossz az idő, rosszul érzed magad?

Éppen aktuális – lassan vége a nyárnak, egyre kevesebb lesz a jó idő. Sokakat érint, hogy ősztől rosszul érzik magukat – egészen a következő nyárig. Ez pedig az immunrendszert is érinti.

blizzard-1245929_640Elvileg a napsütés mennyiségétől függ a hangulatunk, de ez az elv sokszor megdől, hiszen vannak, akik télen is jól érzik magukat a bőrükben, és vannak, akik nyáron sem. Persze, van összefüggés, de a gyakorlat azt mutatja, hogy nem közvetlenül a napsütéstől függ, hanem a szokásainktól, az életviteltől.

A hangulatunkat függetleníteni lehet az időjárástól, ha a testünk energia háztartását karban tartjuk, vagy legalább törődünk vele, amikor szükséges. Ha energetikailag rendben vagyunk, nem csak a hangulatunk lesz jobb, de az immunrendszerünk is, így el is lehet felejteni a megfázást.

Az Éltető Áramlat egy egyszerű, gyengéd módszer, amihez csak a kezeid kellenek és a tapasztalataim szerint az egyik legsokoldalúbb módszer, amivel segíthetsz magadon, vagy másokon.

A módszerről bővebben:
http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan működik mindez és hogyan segíthetsz magadon és másokon, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam-2/