Ha nincs rendben a tested, nem tudsz tisztán gondolkodni

Nem véletlen, hogy a hétköznapokban is használunk olyan kifejezéseket, mint hogy valaki rosszmájú, vagy epés megjegyzéseket tesz.

display-dummy-915135_640Legtöbbször, amikor valaki folyamatosan ordítana, dühös, mások hibáit keresi, kötözködik, igazából nehéz helyzetben van, mert bár tudja, hogy nem kellene kiadnia magából, nehogy rombolja az emberi kapcsolatait. Mégis késztetést érez rá, feszíti valami belülről, aminek nehéz ellenállni.

Vagy valaki valamit a szívére vesz. Az sem véletlen, hogy hogyan viszonyulunk a világhoz, a szívhez kapcsolódik az is, hogy milyen a kapcsolatunk másokkal és önmagunkkal. A szeretet képessége többek között a szív energetikai állapotán múlik.

Ha nincs rendben a tested, nem tudsz tisztán gondolkodni. Azt is mondhatjuk, hogy ilyenkor nem is lát tisztán. Nem csak átvitt értelemben, hanem előfordul, hogy a fizikai látás is romlik.

Az összes érzelem a szervekhez, pontosabban azok energia-áramlataihoz tartozik, és bár rossz hatással lehetünk a hozzá tartozó szervre az érzelem felnagyításával, folyamatos táplálásával, sokszor nem ilyen egyszerű a helyzet.

Külső hatás is felboríthatja az energetikai egyensúlyt, és az is előfordulhat, hogy több helyen van elakadás, de csak a probléma láncolat végét látjuk. Fizikai sérülés is okozhat érzelmi problémákat.

Rengeteg érzelmi és mentális probléma javítható, ha a test egyensúlya vissza van állítva.

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan segíthetsz magadon és másokon, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam-szegeden/

A módszerről bővebben: http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/