Az Éltető Áramlat és más módszerek

Az Éltető Áramlat más módszerek hatékonyságát javítja. Hogyan?

módszerekEgy lány, aki alternatív gyógyítással foglalkozik, elvégezte az Éltető Áramlat tanfolyamot, arról jelzett vissza, hogy nemcsak használja azt a mindennapi munkájában, de az addig megtanult más módszerekhez is sok plusz információt ad.

Azt vette észre, hogy a Kronobiológia szerint nemcsak a tulajdonságaink, de bizonyos szervek vagy energia áramlatok is ugyanolyan terhelhetőséggel rendelkeznek, ezért azokat a szerveket vagy tulajdonságokat regenerálni, javítani lehet az Éltető Áramlattal. Vagy éppen megelőzésképpen használni.

Konkrét példát is mutatott erre. A kronobiológiai képlet azt jelezte, hogy a kliense fizikailag kevéssé terhelhető, és még kevesebb energiája van ahhoz, hogy lassan, megfontoltan működjön. Az ehhez az értékhez tartozó területen található az Éltető Áramlat szerint a 15. pont, ami az életkedvet befolyásolja, regenerál és hatással van az egész testre.

A kliensének megmutatta, hogy hogyan áramoltassa ezeket a pontokat, hogy fel tudjon töltődni, ha túl van terhelve.

És más módszerek?

Másik példa, hogy egy masszőr, aki masszírozás közben tudja, hogy azok a pontok, amik problémásak, vagy a masszírozás közben fájdalmasak, milyen szerváramokhoz tartoznak. Tudja, hogy ezek az élet mely területét érintik, és ha kell, tanácsot is tud adni.

Például hátul, a nyakcsigolyák mellett több pont található, amik az idegrendszerhez tartoznak, pontosabban fej és a test összekötő területe. Ezek ha fájdalmasak, jelzik, hogy az idegrendszer törődésre szorul. Ez a terület – nem véletlenül – felel azért a beállítottságért, amit nyakasságnak nevezünk.

Az érzelmek oda-vissza hatnak ezeken a pontokon, ami azt jelenti, hogy ha fizikailag a nyak területe, annak merevsége „nyakassá”, rugalmatlanná tehet minket, de fordítva is igaz, hogy ha lelkileg rugalmatlanok vagyunk, az rugalmatlanná teszi a nyakat is.

Megtanulható?

Szerencsére, az Éltető Áramlat megoldást kínál mind a fizikai, mind a lelki problémák terén. Ezt a tudást magadévá teheted egy hétvége alatt. A módszerről itt olvashatsz. A legközelebbi tanfolyam Budapesten március 3-4-n lesz.