Az áramlatban lenni

A test működése a benne áramló energiákon múlik. De mi van, ha ezen múlik az is, hogy az élet keringésében is benne legyünk? Hogy működjön az életünk?

highspeed-photography-1004250_640Egy ügyfelem mesélte, hogy az élete romokban hevert, de miután alkalmazta magán az Éltető Áramlat fogásait, hogy formába hozza magát, pár nap alatt nem csak fizikailag javult az állapota. Nem sok emberrel tartotta a kapcsolatot. Évek óta küszködött a vállalkozásával, és már azon volt, hogy valami más munka után kellene néznie, ahogy elkezdett magával foglalkozni, ahogy kezelte magát, elkezdték újra felkeresni a régen lemorzsolódott ismerősei és ami még fontos – a régi ügyfelei. Pár napon belül elkezdtek újak is jelentkezni.

Az energiaáramlás arra is hatással van, hogy hogyan érzed magad, és mennyire veszel részt az életben. A mozgás, az áramlás a fontos. Ha az áramlás megáll, nehezebb elindítani, ezért is érdemes magunkkal törődni, áramoltatni megelőző céllal.

Ahogy rendeződnek az áramlások, az emberi kapcsolatok is rendeződnek, visszakerülsz az emberi kapcsolatok áramlásába. Az áramlatban könnyebb, gazdagabb az élet.

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan segíthetsz magadon és másokon, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam-szegeden/

A módszerről bővebben: http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/